Baštenske klupe

Pokažite više
chevron-down

Baštenske klupe na Namestaj.rs nude savršen dodir rustičnosti i elegancije vašem spoljašnjem prostoru, pružajući udobno mesto za sedenje, opuštanje i uživanje u prirodi. Sa ponudom od velikog broja dobavljača širom Srbije, naš asortiman obuhvata različite stilove i materijale, od klasičnih drvenih klupa do modernih metalnih i betonskih opcija. Bez obzira na dizajn vašeg vrta ili terase, naše baštenske klupe su dizajnirane da pruže dugotrajnost, udobnost i estetsku privlačnost, čineći svaki kutak posebnim.

sort-ascending
 • HANAH HOME Gudas

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 45.145,00 RSD Normalna cena 56.432,00 RSD
  newspaper
  -20%
  Dodatnih 10% popusta uz kupon
 • HANAH HOME Gudas Medium

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 35.236,00 RSD Normalna cena 44.046,00 RSD
  newspaper
  -20%
  Dodatnih 10% popusta uz kupon
 • HANAH HOME Baštenska klupa Delem

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 32.919,00 RSD Normalna cena 41.149,00 RSD
  newspaper
  -20%
  Dodatnih 10% popusta uz kupon

Baštenske klupe su više od samo mesta za sedenje; one su ključni elementi koji doprinose atmosferi i funkcionalnosti svakog spoljašnjeg prostora. Na Namestaj.rs, nudimo široku selekciju baštenskih klupa od velikog broja dobavljača iz Srbije, koja zadovoljava različite potrebe i stilove uređenja. Od romantičnih klupa savršenih za skrivene kutke u vrtu, preko robustnih klupa koje mogu izdržati sve vremenske uslove, do elegantnih dizajnerskih klupa koje služe kao izjava stila, naša ponuda nudi nešto za svakoga.

 

 

Svaka baštenska klupa u našoj ponudi je pažljivo odabrana da obezbedi optimalnu kombinaciju udobnosti, trajnosti i estetike. Bilo da preferirate prirodni izgled drveta, industrijski šarm metala ili moderan izgled betona, naše klupe su izrađene da izdrže test vremena i da se lako održavaju. Osim što pružaju praktično mesto za sedenje, naše baštenske klupe takođe mogu poslužiti kao centralni dekorativni element u vašem spoljašnjem prostoru, pozivajući vas i vaše goste da se opustite i uživate u lepoti vašeg vrta ili terase.

 

 

Otkrijte našu ponudu baštenskih klupa na Namestaj.rs i pronađite savršenu klupu koja će unaprediti vaš spoljašnji prostor, pružajući udobno mesto za sedenje i dodajući karakter vašem vrtu ili terasi. Sa baštenskim klupama iz naše kolekcije, možete stvoriti privlačan kutak za opuštanje koji odražava vaš lični stil i poziva na trenutke mira i uživanja na otvorenom.