Roštilji

Pokažite više
chevron-down

Roštilji na Namestaj.rs su idealan izbor za sve ljubitelje pripreme hrane na otvorenom, nudeći širok izbor proizvoda od velikog broja dobavljača širom Srbije. Sa našom ponudom, koja obuhvata sve od klasičnih ugljenih roštilja do modernih plinskih i električnih modela, lako ćete pronaći savršeni roštilj koji će zadovoljiti vaše potrebe za kuvanjem i druženjem na otvorenom. Bilo da planirate opuštenu večeru u dvorištu ili veliku baštensku zabavu, naši roštilji su dizajnirani da unaprede vaše kulinarsko iskustvo, dodajući uživanje i stil svakom okupljanju.

sort-ascending
 • HERMIA Roštilj Nordika Jumbo

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 22.383,00 RSD Normalna cena 27.979,00 RSD
  newspaper
  -20%
  Dodatnih 10% popusta uz kupon

Roštilji predstavljaju srce svakog okupljanja na otvorenom, a na Namestaj.rs možete pronaći opsežnu kolekciju roštilja koji dolaze od raznih dobavljača iz Srbije, pružajući vam neograničene mogućnosti za pripremu ukusnih obroka pod otvorenim nebom. Naša ponuda uključuje različite vrste roštilja, od tradicionalnih ugljenih koji pružaju autentičan ukus dima, do praktičnih plinskih i efikasnih električnih modela, koji su idealni za brzu i čistu pripremu hrane.

 

 

Bez obzira na vaše preferencije i veličinu prostora za kuvanje, naš asortiman roštilja dizajniran je da zadovolji sve potrebe. Svaki roštilj iz naše ponude omogućava vam da precizno kontrolišete proces pripreme hrane, osiguravajući savršene rezultate svaki put. Osim toga, izborom roštilja sa Namestaj.rs, dobijate i mogućnost da odaberete dizajn koji najbolje odgovara vašem prostoru i stilu života, od kompaktnih modela idealnih za balkone i male bašte, do velikih, višenamenskih roštilja spremnih za velike zabave.

 

 

Otkrijte našu ponudu roštilja na Namestaj.rs i podignite svoje kulinarsko iskustvo na otvorenom na novi nivo. Bilo da ste iskusni majstor roštilja ili tek počinjete da istražujete čari kuvanja na otvorenom, naši roštilji su tu da obogate vaše druženje, nudeći udobnost, efikasnost i stil. Sa roštiljima iz naše kolekcije, svako okupljanje na otvorenom postaje prilika za stvaranje nezaboravnih uspomena uz ukusnu hranu i dobro društvo.