Postanite partner na Nameštaj.rs

Dobrodošli u svet Nameštaj.rs, gde povezujemo prodavce nameštaja sa kupcima širom regiona. Naša platforma nudi jedinstvenu priliku da vaši proizvodi budu uočeni i dostupni širokoj publici zainteresovanoj za unapređenje svog životnog prostora. Sa cenom od samo 0.09 EUR po kliku, Nameštaj.rs nudi jedinstven model koji vam omogućava da direktno preusmerite potencijalne kupce na stranice vaših proizvoda.

 

Šta je ulistavanje proizvoda na nameštaj.rs?

Ulistavanje proizvoda na Nameštaj.rs vam omogućava da vaši proizvodi budu prikazani na našoj platformi, sa direktnim linkom ka single stranici proizvoda na vašem sajtu. Ovaj model ne samo da olakšava potencijalnim kupcima da pronađu vaše proizvode, već i omogućava visoku konverziju kroz direktno angažovanje sa vašim brendom.

 

Prednosti Integracije na Nameštaj.rs:

  • Direktan doseg do ciljane publike: Povežite se direktno sa kupcima koji su već zainteresovani za kupovinu nameštaja, povećavajući šanse za konverziju.
  • Efikasna investicija: Sa PPC modelom plaćate samo kada potencijalni kupac klikne na link ka vašem proizvodu, osiguravajući da svaki euro uložen generiše potencijalnu prodaju.
  • Marketplace mogućnosti: Za manje firme koje nemaju razvijene e-commerce sajtove, Nameštaj.rs nudi mogućnost da se vaši proizvodi prodaju direktno preko naše platforme, služeći kao vaša online prodavnica.
  • Analitika i Praćenje: Pristupite detaljnim analizama i izveštajima o performansama vaših proizvoda, omogućavajući vam da prilagodite svoje strategije za maksimalni učinak.

Na stranici "Vodič za integraciju" možete pogledati tehničke detalje.

 

Kako postati partner?

Postati partner na Nameštaj.rs je jednostavan proces. Naš tim će vam pružiti sve potrebne informacije i podršku kroz proces registracije i ulistavanja vaših proizvoda. Bez obzira da li ste velika firma ili mali proizvođač, Nameštaj.rs nudi platformu koja vam može pomoći da proširite svoje poslovanje.

 

Pridružite se našoj rastućoj zajednici partnera

Ne propustite priliku da iskoristite moć digitalnog tržišta i povećate svoju online prodaju. Nameštaj.rs pruža alatke, tehnologiju i platformu potrebnu da vaši proizvodi nađu put do kupaca koji ih traže.

Za više informacija o partnerstvu i kako da maksimizirate svoju online prisutnost, posetite kontakt stranu ili nas kontaktirajte direktno na dejan@namestaj.rs.

Popularne prodavnice
Pogledaj sve prodavnice