Vinske vitrine

Pokažite više
chevron-down

Vinske vitrine na Namestaj.rs su esencijalni dodatak za svakog ljubitelja vina, nudeći savršenu kombinaciju funkcionalnosti i estetike za čuvanje i izlaganje vaše vinske kolekcije. Sa širokim izborom modela koji se uklapaju u različite prostore, od elegantnih staklenih vitrina do praktičnih ormarća sa temperaturnim kontrolama, naša ponuda vinskih vitrina zadovoljava potrebe i najzahtevnijih somelijera. Idealne za čuvanje vina pod optimalnim uslovima, naše vinske vitrine su dizajnirane da unaprede vaš dom i učine svaku degustaciju vina posebnim iskustvom.

sort-ascending
 • 24.700,00 RSD
  newspaper
  Wine Shelf Polpo 44x49cm
 • 55.100,00 RSD
  newspaper
  Wall Wine Shelf Bistro Double 70x160cm
 • 27.700,00 RSD
  newspaper
  Wall Wine Shelf Bistro Uno 36x160cm
 • 19.000,00 RSD
  newspaper
  Wall Wine Shelf Bistro 42x120cm
 • Besplatna isporuka
  Posebna cena 15.521,00 RSD Normalna cena 18.478,00 RSD
  newspaper
  -16%
  Dodatnih 10% popusta uz kupon

Vinske vitrine su postale neophodan komad nameštaja za ljubitelje vina koji žele da svoju strast prema vinu integrišu u svoj dom na elegantan i funkcionalan način. Na Namestaj.rs, nudimo izbor vinskih vitrina koji se savršeno uklapa u različite dekore, od modernih do tradicionalnih, omogućavajući vam da pronađete idealno rešenje za čuvanje vaše vinske kolekcije. Naša paleta proizvoda uključuje sve, od kompaktnih vitrina koje se lako uklapaju u manje prostore, do prostranih ormarća opremljenih najsavremenijim tehnologijama za temperaturnu kontrolu i vlažnost, garantujući da vaše vino ostane sačuvano pod idealnim uslovima.

 

 

Svaka vinska vitrina u našoj ponudi je pažljivo izabrana da pruži ne samo optimalno okruženje za čuvanje vina, već i da služi kao atraktivan dekorativni element u vašem domu. Staklene fronte omogućavaju lako pregledanje vaše kolekcije, dok integrirana LED osvetljenja dodaju sofisticiranu notu svakoj degustaciji. Bilo da organizujete večernje druženje sa prijateljima ili uživate u mirnoj večeri kod kuće, naše vinske vitrine čine svaki trenutak sa vinom još posebnijim.

 

 

Otkrijte našu ponudu vinskih vitrina na Namestaj.rs i odaberite model koji će obogatiti vaš prostor i učiniti čuvanje i izlaganje vaše vinske kolekcije istinski zadovoljstvom. Sa vinskim vitrinama iz naše kolekcije, svaka boca vina ne samo da je sačuvana pod idealnim uslovima, već i pravilno izložena, doprinoseći atmosferi i estetici vašeg doma. Učinite vašu strast prema vinu vidljivom i pristupačnom sa stilom koji zadovoljava vaše ukuse i potrebe.