Peščani satovi

Pokažite više
chevron-down

Peščani satovi na namestaj.rs donose jedinstveni spoj dekorativne vrednosti i funkcionalnosti. Ovi klasični merioci vremena dostupni su u različitim veličinama i dizajnima, što ih čini savršenim dodatkom za bilo koji prostor. Bilo da tražite peščani sat za igru, kuvanje ili kao elegantan ukras u vašem domu, naša paleta proizvoda nudi opcije koje se uklapaju u svaki dekor. Pregledajte našu ponudu i otkrijte peščani sat koji ne samo što će izmamiti poglede, već će dodati funkcionalnost i šarm vašem životnom prostoru.

sort-ascending
 • Hourglass Tempo 30cm

  15.100,00 RSD
  newspaper
  Hourglass Tempo 30cm
 • Hourglass Timer Clear 17cm

  1.900,00 RSD
  newspaper
  Hourglass Timer Clear 17cm
 • Hourglass Timer Red-Orange 18cm

  3.100,00 RSD
  newspaper
  Hourglass Timer Red-Orange 18cm
 • Hourglass Timer Amber 36cm

  6.200,00 RSD
  newspaper
  Hourglass Timer Amber 36cm
 • Hourglass Timer White 45cm

  8.800,00 RSD
  newspaper
  Hourglass Timer White 45cm
 • Hourglass Timer Black 20cm

  2.000,00 RSD
  newspaper
  Hourglass Timer Black 20cm
 • Hourglass Timer Black 43cm

  9.300,00 RSD
  newspaper
  Hourglass Timer Black 43cm
 • Hourglass Timer Black 25cm

  2.500,00 RSD
  newspaper
  Hourglass Timer Black 25cm
 • Hourglass Timer 20cm Assorted

  1.600,00 RSD
  newspaper
  Hourglass Timer 20cm Assorted
 • Hourglass Timer 38cm Assorted

  6.500,00 RSD
  newspaper
  Hourglass Timer 38cm Assorted

U našoj posebnoj kategoriji "Peščani satovi" na namestaj.rs, istražite širok asortiman elegantnih i funkcionalnih peščanih satova koji će dodati dozu šarma i praktičnosti u vaš dom. Peščani satovi su ne samo estetski privlačni komadi dekora, već i korisni instrumenti za merenje vremena koji mogu doprineti atmosferi i organizaciji prostora.

 

 

Naša kolekcija peščanih satova nudi različite stilove, veličine i boje, prilagođene različitim ukusima i enterijerima. Bez obzira da li preferirate klasične peščane satove sa drvenim postoljem, moderne modele sa metalnim okvirom ili šarmantne verzije sa dodatnim dekorativnim detaljima, naša platforma nudi širok spektar opcija koje će zadovoljiti sve vaše potrebe.

 

 

Svaki peščani sat na namestaj.rs je pažljivo dizajniran i izrađen od visokokvalitetnih materijala, garantujući trajnost i tačnost merenja vremena. Peščani satovi su dostupni u različitim vremenskim intervalima, omogućavajući vam da izaberete onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama i preferencijama.

 

 

Pored funkcionalnosti, naši peščani satovi mogu dodati i estetsku vrednost vašem prostoru, bilo da se koriste kao samostalni ukrasni elementi ili kao deo šireg aranžmana dekora. Njihova jednostavnost i elegancija čine ih savršenim dodatkom za svaku sobu u vašem domu, od spavaće sobe do dnevnog boravka ili kancelarije.

 

 

Istražite našu kolekciju peščanih satova na namestaj.rs i pronađite savršen komad koji će uneti dodatni šarm i funkcionalnost u vaš dom. Sa najkvalitetnijim peščanim satovima koje nudimo, možete biti sigurni da ćete uživati u eleganciji i praktičnosti svakog trenutka. Osvežite svoj prostor i unesite dodatni šarm uz peščane satove sa namestaj.rs.