Dečiji kreveti

Pokažite više
chevron-down

Dečiji kreveti na Namestaj.rs dolaze u širokom spektru modela i dizajna, pružajući roditeljima priliku da pronađu savršen krevet za svoje mališane. Sa ponudom od velikog broja dobavljača iz Srbije, naš asortiman uključuje sve, od klasičnih jednostrukih kreveta do tematskih kreveta koji podstiču maštu i igru. Svaki dečiji krevet je dizajniran sa misijom da pruži udobnost, sigurnost i stil, čineći dečiju sobu prostorom koji odiše radosti i udobnosti.

 

 

sort-ascending
 • Besplatna isporuka
  Posebna cena 1.690,00 RSD Normalna cena 2.290,00 RSD
  newspaper
  -26%
 • Besplatna isporuka
  Posebna cena 3.490,00 RSD Normalna cena 4.590,00 RSD
  newspaper
  -24%
 • Besplatna isporuka
  28.900,00 RSD
  newspaper
 • Besplatna isporuka
  32.900,00 RSD
  newspaper
 • Besplatna isporuka
  20.900,00 RSD
  newspaper
 • Besplatna isporuka
  31.900,00 RSD
  newspaper
 • Besplatna isporuka
  19.900,00 RSD
  newspaper

Dečiji kreveti su ključan element svake dečije sobe, pružajući ne samo mesto za odmor i spavanje već i služeći kao centralni komad nameštaja oko kojeg se oblikuje celokupni prostor. Na Namestaj.rs, razumemo koliko je važno da vaše dete ima krevet koji odgovara njegovim ili njenim potrebama, ali i da doprinosi estetici i funkcionalnosti sobe. Zato nudimo obiman izbor dečijih kreveta od velikog broja dobavljača iz Srbije, uključujući modele koji su savršeni za svaku starosnu grupu, od malih beba do tinejdžera.

 

 

Naša ponuda obuhvata široku paletu stilova, od jednostavnih i funkcionalnih kreveta koji maksimiziraju prostor za skladištenje, do kreveta sa posebnim temama i karakteristikama koje podstiču igru i kreativnost. Bilo da je u pitanju krevet u obliku automobila za male avanturiste, bajkoviti kreveti za princeze, ili multifunkcionalni kreveti sa radnim prostorima za školarce, svaki krevet je izrađen sa pažnjom na detalje, kvalitetu i sigurnost.

 

 

Otkrijte našu ponudu dečijih kreveta na Namestaj.rs i odaberite krevet koji ne samo da će obezbediti udobno i sigurno mesto za spavanje vašeg deteta, već će i obogatiti prostor ličnim pečatom i stilom. Sa širokim izborom kreveta od brojnih dobavljača iz Srbije, lako možete pronaći idealno rešenje koje će pratiti rast i razvoj vašeg deteta, pružajući mu prostor za odmor, igru i učenje.