Politika Privatnosti za Nameštaj.rs

 

 

Uvod

Nameštaj.rs je vodeća platforma koja služi kao most između kupaca i prodavaca nameštaja, omogućavajući korisnicima da lako pronalaze i istražuju proizvode pre nego što budu preusmereni na sajtove naših partnerskih prodavaca. Važno nam je da razumete koje informacije prikupljamo i kako ih koristimo, kao i vaše pravo na privatnost.

 

 

Korišćenje kolačića i praćenje tehnologija

Nameštaj.rs koristi kolačiće (cookies) i slične tehnologije praćenja za poboljšanje vašeg korisničkog iskustva dok navigirate našom platformom. Kolačići su male tekstualne datoteke koje se čuvaju na vašem uređaju i koje nam omogućavaju da prepoznamo ponovne posete našeg sajta i da prilagodimo sadržaj prema vašim interesovanjima.

 

 

Upravljanje kolačićima

Pri vašoj prvoj poseti Nameštaj.rs, bićete zamoljeni da date svoj pristanak za upotrebu kolačića preko našeg sistema za upravljanje pristankom, Consent2 (ili slično). Imate mogućnost da prihvatite sve kolačiće, da ih odbijete ili da prilagodite svoje postavke prema vašim preferencijama. Vaš izbor možete promeniti u bilo kom trenutku preko postavki za kolačiće dostupnih na našoj platformi.

 

 

Koje informacije prikupljamo

Ne-lične informacije: Možemo prikupljati ne-lične informacije, kao što su vaša interakcija sa sajtom i podaci o pregledu, kroz upotrebu kolačića. Ove informacije koristimo za analizu i poboljšanje funkcionalnosti naše platforme.
Lične informacije: Nameštaj.rs ne prikuplja direktno lične informacije kupaca. Sve lične informacije koje unosite biće obrađene direktno od strane sajtova naših partnerskih prodavaca na koje vas preusmeravamo.

 

 

Deljenje informacija

Bilo koje informacije prikupljene preko Nameštaj.rs se neće deliti sa trećim stranama, osim u svrhe analize i poboljšanja naših usluga, ili ukoliko to zahteva zakon.

 

 

Vaša prava

Imate pravo da u bilo kom trenutku zatražite pristup informacijama koje se čuvaju o vama, kao i njihovo ispravljanje ili brisanje. Takođe, imate pravo da povučete svoj pristanak za korišćenje kolačića. Ako imate bilo kakva pitanja ili zahteve vezane za vaše podatke, molimo vas da nas kontaktirate.

 

 

Kontakt informacije

Za više informacija o našoj politici privatnosti ili ako imate bilo kakva pitanja, molimo vas da se obratite na dejan@namestaj.rs.