Vodič za integraciju proizvoda na Nameštaj.rs

Dobrodošli na stranicu posvećenu integraciji proizvoda na Nameštaj.rs, platformi koja vam omogućava da vaše proizvode efikasno predstavite širokom krugu potencijalnih kupaca. Razumemo važnost jednostavne integracije, zbog čega smo razvili sistem koji omogućava laku i brzu implementaciju vašeg asortimana na naš sajt. Ovaj vodič je dizajniran da pruži sve tehničke informacije potrebne za uspešnu integraciju.

 

 

Kreiranje Feed-a proizvoda

Da biste integrisali vaše proizvode na Nameštaj.rs, potrebno je da kreirate feed proizvoda u jednom od dva podržana formata: XML ili CSV. Vaš feed treba da sadrži detaljne informacije o svakom proizvodu, uključujući naziv, opis, cenu, fotografije, i sve relevantne atribute.

 

 

Kategorizacija i atributi

Nameštaj.rs poseduje napredni sistem mappera kategorija i atributa, što znači da će naša platforma automatski kategorisati vaše proizvode i dodeliti im odgovarajuće atribute prema unapred definisanim pravilima. Ovo osigurava da vaši proizvodi budu tačno predstavljeni i lako pretraživi od strane kupaca.

 

 

Tehnički zahtevi za feed

Format: XML ili CSV.
Encoding: UTF-8.
Elementi Feed-a: Naziv proizvoda, Opis, Cena, URL proizvoda, URL slike, Kategorija, i Atributi.
Ažuriranje Feed-a: Preporučujemo dnevno ažuriranje kako bi informacije o proizvodima bile tačne i ažurirane.

 

 

Proces integracije

  • Priprema Feed-a: Pratite gore navedene tehničke zahteve da kreirate feed vaših proizvoda.
  • Slanje Feed-a: Pošaljite nam vaš feed putem e-maila na dejan@namestaj.rs ili putem FTP/SFTP servera.
  • Verifikacija i Mappiranje: Naš tim će pregledati vaš feed i osigurati da su svi proizvodi pravilno mappirani u skladu sa našim kategorijama i atributima.
  • Aktivacija Proizvoda: Nakon uspešne verifikacije, vaši proizvodi će biti aktivirani na platformi i dostupni za pregled i kupovinu od strane korisnika.

 

Podrška i pomoć

Razumemo da proces integracije može izazvati pitanja ili potrebu za tehničkom podrškom. Naš tim je tu da vam pomogne u svakom koraku. Za bilo kakva dodatna pitanja ili pomoć, molimo vas da se obratite našoj tehničkoj podršci na dejan@namestaj.rs.

Zahvaljujemo vam što ste odabrali Nameštaj.rs kao platformu za promociju i prodaju vaših proizvoda. Radujemo se uspešnoj saradnji!