Suncobrani

Pokažite više
chevron-down

Suncobrani na Namestaj.rs su esencijalni za svaki spoljašnji prostor, pružajući neophodnu zaštitu od sunca i elemente koji doprinose stvaranju ugodne atmosfere u vašem vrtu, na terasi ili balkonu. Sa širokim izborom modela od velikog broja dobavljača širom Srbije, naša ponuda obuhvata različite stilove i veličine suncobrana, od kompaktnih kišobrana za balkone do velikih suncobrana koji mogu pokriti celu terasu. Bez obzira na vaše potrebe za hladom, naši suncobrani su dizajnirani da pruže funkcionalnost, trajnost i estetsku privlačnost.

sort-ascending
 • UMB 005

  Besplatna isporuka
  Cena na upit
  newspaper
 • UMB 006

  Besplatna isporuka
  Cena na upit
  newspaper
 • UMB 007

  Besplatna isporuka
  Cena na upit
  newspaper
 • UMB 001

  Besplatna isporuka
  Cena na upit
  newspaper
 • UMB 002

  Besplatna isporuka
  Cena na upit
  newspaper
 • UMB 003

  Besplatna isporuka
  Cena na upit
  newspaper
 • UMB 004

  Besplatna isporuka
  Cena na upit
  newspaper

Suncobrani su ključni dodatak za svako ko želi da uživa u spoljašnjem prostoru bez brige o štetnom UV zračenju ili vrućini. Na Namestaj.rs, razumemo važnost pružanja kvalitetne zaštite od sunca, zato nudimo obimnu selekciju suncobrana od brojnih dobavljača iz Srbije, koja zadovoljava različite estetske i funkcionalne zahteve. Od elegantnih suncobrana sa kantilever mehanizmima, koji omogućavaju lako prilagođavanje hladu, do tradicionalnih modela sa centralnim stubom, naša ponuda garantuje da ćete pronaći idealan suncobran koji će se savršeno uklopiti u vaš spoljašnji prostor.

 

 

Svaki suncobran u našoj ponudi je izrađen od visokokvalitetnih materijala otpornih na vremenske uslove, osiguravajući da vaša investicija ostane dugotrajna i estetski privlačna. Raznovrsnost boja i dizajna omogućava vam da odaberete suncobran koji ne samo da pruža funkcionalnu zaštitu već i doprinosi ukupnoj atmosferi vašeg spoljašnjeg prostora. Bilo da tražite suncobran koji će se istaći kao dekorativni element ili želite diskretniji model koji se lako uklapa, naša ponuda nudi širok spektar opcija.

 

 

Otkrijte našu ponudu suncobrana na Namestaj.rs i izaberite savršeni model koji će vam omogućiti da maksimalno iskoristite vaš spoljašnji prostor, bez obzira na vremenske uslove. Sa suncobranima iz naše kolekcije, svaki trenutak proveden na otvorenom postaje još ugodniji, omogućavajući vam da stvorite savršeno mesto za odmor, zabavu ili opuštanje, zaštićeni od sunca i u stilu.