Vitorog Baštenski stolovi

Pokažite više
chevron-down

Baštenski stolovi na Namestaj.rs donose funkcionalnost i estetiku u vaš spoljašnji životni prostor, nudeći savršeno mesto za jelo, druženje i opuštanje na otvorenom. Sa raznovrsnom ponudom od velikog broja dobavljača širom Srbije, naš asortiman obuhvata sve, od kompaktnih stolova za balkone do prostranih stolova za vrt koji mogu ugostiti veće društvo. Bilo da tražite elegantan metalni sto, otporan ratanski sto ili klasičan drveni sto, naše baštenske stolove karakteriše dizajn koji se lako uklapa u svaku spoljašnju atmosferu, pružajući trajnost i stil.


Vitorog predstavlja sinonim za tradiciju, kvalitet i inovativnost u svetu nameštaja. Od svojih skromnih početaka kao male prodavnice nameštaja 1993. godine, Vitorog je evoluirao u pravog giganta u industriji nameštaja, zauzimajući čvrsto mesto u srcima i domovima ljudi širom Srbije. Danas, sa preko 800 posvećenih zaposlenih i salonom u višim gradovima, Vitorog se ponosi svojim impresivnim izložbeno-prodajnim prostorom od 30.000 m2, kao i proizvodnim, magacinskim i administrativnim kapacitetima iste veličine.

 

Vitorogova posvećenost izvrsnosti ogleda se u njegovoj širokoj ponudi proizvoda, koja obuhvata seriju proizvodnje pločastog nameštaja, nameštaja po meri, tapaciranog nameštaja, nameštaja od masiva sa furnirnicom, i proizvodnju dušeka i opreme za spavanje. Pored sopstvene proizvodnje, Vitorog pažljivo bira i nameštaj od domaćih i stranih proizvođača, insistirajući na kvalitetu i dugovečnosti svakog komada.

Ova filozofija stoji iza našeg motoa: "Nudimo kvalitetan i pristupačan nameštaj za svaki Vaš prostor". Za Vitorog, nameštaj predstavlja više od pukih predmeta u domu; on je ključan element koji čini svaki prostor funkcionalnim, udobnim i stilski dovršenim. Vodeći računa o važnoj ulozi koju nameštaj igra u životima naših kupaca, trudimo se da naš asortiman bude u savršenom balansu cene i kvaliteta, odražavajući promene trendova i prateći Vaše životne promene.

sort-ascending
 • Baštenski sto Morena

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 4.990,00 RSD Normalna cena 6.459,00 RSD
  newspaper
  -23%
 • Baštenski sto Bay

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 24.990,00 RSD Normalna cena 31.753,00 RSD
  newspaper
  -21%
 • Sto Ratan Lux

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 4.990,00 RSD Normalna cena 7.047,00 RSD
  newspaper
  -29%
 • Baštenski sto Sicily

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 44.990,00 RSD Normalna cena 55.282,00 RSD
  newspaper
  -19%

Baštenski stolovi su ključni deo svakog vanjskog prostora, služeći kao centralna tačka okupljanja za porodicu i prijatelje tokom toplih meseci. Na Namestaj.rs, razumemo važnost stvaranja udobnog i privlačnog spoljašnjeg prostora, zato nudimo širok spektar baštenskih stolova od velikog broja dobavljača iz Srbije. Naša ponuda uključuje različite stilove i veličine, od malih stolova idealnih za intimno doručkovanje na balkonu, do velikih stolova dizajniranih za raskošne večere na otvorenom, omogućavajući vam da pronađete savršeni sto koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.

 

 

Izrađeni od visokokvalitetnih materijala otpornih na vremenske uslove, naši baštenski stolovi su napravljeni da traju. Ponuda uključuje stolove od metala, drveta, ratana i drugih izdržljivih materijala, svaki sa jedinstvenim karakteristikama koje doprinose kako funkcionalnosti tako i estetici vašeg spoljašnjeg prostora. Dodatne funkcije, kao što su stolovi sa rupom za suncobran ili sklopivi stolovi za lakše skladištenje, pružaju dodatnu praktičnost i fleksibilnost.

 

 

Otkrijte našu ponudu baštenskih stolova na Namestaj.rs i odaberite onaj koji će vašem spoljašnjem prostoru dodati stil, udobnost i funkcionalnost. Bilo da organizujete porodični ručak pod suncem, večernje okupljanje sa prijateljima ili jednostavno uživate u svojoj kafi u miru prirode, naši baštenski stolovi čine svaki trenutak na otvorenom još posebnijim, pretvarajući vaš vrt, terasu ili balkon u savršeno mesto za stvaranje trajnih uspomena.