Ilumina Dečija rasveta

Pokažite više
chevron-down

Dečija rasveta - magija koja osvetljava svaki trenutak igre i učenja! Istražite na namestaj.rs našu raznoliku kolekciju dečijih rasvetnih rešenja, dizajniranih da unesu toplinu i osvetle dečiju sobu. Pronađite kvalitetne i zabavne lampe, plafonjere i noćna svetla u različitim bojama i oblicima, prilagođene dečijim potrebama i stilovima. Stvorite ambijent u kojem će se vaša deca osećati sigurno i inspirisano uz našu ponudu dečije rasvete, uz garantovanu visok kvalitet i povoljne cene.


Ilumina doo je osnovana 2000. godine kao porodična firma specijalizovana za distribuciju tehničke rasvete. Počevši sa malim brojem zaposlenih koji su delili iste ideale, Ilumina je tokom dve decenije znatno proširila svoje kapacitete.

 

Danas, firma nudi širok asortiman proizvoda koji, pored tehničke rasvete, uključuje dekorativnu unutrašnju rasvetu, industrijsku i tehničku rasvetu, spoljnu rasvetu, elektromaterijal, opremu i specijalnu delatnost - novogodišnju rasvetu. Ilumina je takođe proširila svoje delovanje na polje elektromontaže, što obuhvata instalaciju i održavanje električnih instalacija i osvetljenja objekata.

 

U moderno dizajniranom maloprodajnom objektu, Ilumina nudi više od 5000 modela različitih vrsta rasvetnih tela. Svi proizvodi su uredno izloženi, a stručno osoblje je dostupno da pruži savete kupcima. Cilj firme je da svu robu izloženu u salonu ima u velikim količinama na skladištu, što je omogućeno velikim magacinskim prostorom u sklopu maloprodajnog objekta.

 

Zahvaljujući saradnji sa brojnim inostranim renomiranim brendovima rasvete, Ilumina može da odgovori i na najzahtevnije projekte dizajna enterijera i eksterijera. Asortiman, kvalitet proizvoda i usluga te pažnja posvećena željama i potrebama kupaca doprineli su stalnom rastu firme.

 

Ilumina se trudi da održi visok nivo zadovoljstva kupaca, što se ogleda u kvalitetu proizvoda, pristupačnim cenama i stalnoj podršci. Novogodišnja rasveta, koja je deo ponude već deset godina, predstavlja posebnu delatnost u okviru firme. Kao zastupnici francuske firme Blachere, svetskog lidera u proizvodnji prazničnog osvetljenja, Ilumina je realizovala brojne uspešne projekte u oblasti novogodišnje dekoracije i osvetljenja, pružajući kompletnu uslugu od dizajna do isporuke i montaže.

sort-ascending
 • 15728 KITA VISILICA DECIJA ROZA

  5.999,00 RSD
  newspaper
 • 04-513 EOLO LUSTER

  8.999,00 RSD
  newspaper
 • 04-512 EOLO LUSTER

  6.499,00 RSD
  newspaper

Dobrodošli u našu kategoriju „Dečija rasveta“ na namestaj.rs, gde vam nudimo izbor rasvetnih rešenja dizajniranih da obogate i osvetle prostor vaših najmlađih. Pravilno osvetljenje je ključni element u dekoraciji dečije sobe, jer ne samo da doprinosi funkcionalnosti prostora, već i stvara atmosferu koja podstiče maštu i kreativnost.

 

 

Naš asortiman dečije rasvete uključuje širok spektar proizvoda, od noćnih lampi i lampi za radni sto, do zabavnih plafonjera i zidnih svetiljki koje su bezbedne za upotrebu u dečijim sobama. Bilo da tražite nešto što će osvetliti čitavu sobu ili nežno svetlo koje će pratiti vaše dete u svet snova, namestaj.rs ima rešenje koje će zadovoljiti sve vaše potrebe.

 

 

Svi modeli su izrađeni tako da budu bezbedni za upotrebu u prostorima gde deca provode vreme, sa sigurnosnim funkcijama poput otpornosti na toplotu i stabilnih baza koje sprečavaju lako prevrtanje. Osim toga, naši proizvodi su dostupni u različitim živopisnim bojama i sa omiljenim dečijim motivima, što ih čini ne samo funkcionalnim već i atraktivnim dodatkom svakoj dečijoj sobi.

 

 

Dečija rasveta takođe može biti odličan način da se u sobu unese malo zabave i igre, s lampama koje projiciraju zvezdano nebo ili likove iz crtanih filmova. Ove lampe ne samo da osvetljavaju prostor, već služe i kao element za igru, podstičući dečiju maštu pre spavanja.

 

 

Istražite našu ponudu dečije rasvete na namestaj.rs i pronađite idealna svetlosna rešenja koja će oplemeniti svaku dečiju sobu, pružajući kako funkcionalnost tako i estetski užitak. Svaki artikl dolazi sa detaljnim opisom i specifikacijama, omogućavajući vam da lako donesete najbolju odluku za osvetljenje dečijeg prostora.