Numanović Dečiji kreveti

Pokažite više
chevron-down

Dečiji kreveti na Namestaj.rs dolaze u širokom spektru modela i dizajna, pružajući roditeljima priliku da pronađu savršen krevet za svoje mališane. Sa ponudom od velikog broja dobavljača iz Srbije, naš asortiman uključuje sve, od klasičnih jednostrukih kreveta do tematskih kreveta koji podstiču maštu i igru. Svaki dečiji krevet je dizajniran sa misijom da pruži udobnost, sigurnost i stil, čineći dečiju sobu prostorom koji odiše radosti i udobnosti.

 

 


Numanović je renomirani brend nameštaja koji već godinama zauzima važno mesto na tržištu, nudeći širok spektar proizvoda visokog kvaliteta za opremanje domova i poslovnih prostora. U njihovoj bogatoj ponudi možete pronaći raznovrsne kategorije nameštaja, uključujući ugaone garniture, udobne sofe, fotelje i trosede, dizajnirane tako da zadovolje različite ukuse i potrebe kupaca. Takođe, Numanović se ističe proizvodnjom kvalitetnih trpezarijskih stolova i stolica, koji su kombinacija funkcionalnosti i estetike, pružajući savršen ambijent za porodične obroke i okupljanja. Spavaće sobe iz njihove ponude donose harmoniju i stil, uključujući elegantne krevete i prostrane ormare koji obećavaju udobnost i organizovan prostor. 

sort-ascending
 • Pod za krevet samac – letvice PLK 90

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 2.290,00 RSD Normalna cena 2.695,00 RSD
  newspaper
  -15%
 • Pod za bračni krevet – letvice PLK 160

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 4.590,00 RSD Normalna cena 5.400,00 RSD
  newspaper
  -15%
 • Krevet LENKA 200×160, bela

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 28.900,00 RSD Normalna cena 34.000,00 RSD
  newspaper
  -15%
 • Krevet MULTI, bela

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 30.843,00 RSD Normalna cena 41.125,00 RSD
  newspaper
  -25%
 • NEDA Krevet 200×90, bela

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 20.900,00 RSD Normalna cena 24.589,00 RSD
  newspaper
  -15%
 • NEDA krevet 200×160, bela

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 31.900,00 RSD Normalna cena 37.530,00 RSD
  newspaper
  -15%
 • Krevet LENKA 200×90 bela

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 19.900,00 RSD Normalna cena 23.412,00 RSD
  newspaper
  -15%

Dečiji kreveti su ključan element svake dečije sobe, pružajući ne samo mesto za odmor i spavanje već i služeći kao centralni komad nameštaja oko kojeg se oblikuje celokupni prostor. Na Namestaj.rs, razumemo koliko je važno da vaše dete ima krevet koji odgovara njegovim ili njenim potrebama, ali i da doprinosi estetici i funkcionalnosti sobe. Zato nudimo obiman izbor dečijih kreveta od velikog broja dobavljača iz Srbije, uključujući modele koji su savršeni za svaku starosnu grupu, od malih beba do tinejdžera.

 

 

Naša ponuda obuhvata široku paletu stilova, od jednostavnih i funkcionalnih kreveta koji maksimiziraju prostor za skladištenje, do kreveta sa posebnim temama i karakteristikama koje podstiču igru i kreativnost. Bilo da je u pitanju krevet u obliku automobila za male avanturiste, bajkoviti kreveti za princeze, ili multifunkcionalni kreveti sa radnim prostorima za školarce, svaki krevet je izrađen sa pažnjom na detalje, kvalitetu i sigurnost.

 

 

Otkrijte našu ponudu dečijih kreveta na Namestaj.rs i odaberite krevet koji ne samo da će obezbediti udobno i sigurno mesto za spavanje vašeg deteta, već će i obogatiti prostor ličnim pečatom i stilom. Sa širokim izborom kreveta od brojnih dobavljača iz Srbije, lako možete pronaći idealno rešenje koje će pratiti rast i razvoj vašeg deteta, pružajući mu prostor za odmor, igru i učenje.