Vitorog Lazy bag

Pokažite više
chevron-down

Lazy bag na Namestaj.rs transformiše svaki kutak, donoseći udobnost i šarm uz raznoliku ponudu. Sa udobnim dizajnom i širokim izborom boja i veličina, naši lazy bag-ovi su savršeni za opuštanje kod kuće ili na otvorenom. Pronađite svoj omiljeni model i uživajte u relaksirajućim trenucima.


Vitorog predstavlja sinonim za tradiciju, kvalitet i inovativnost u svetu nameštaja. Od svojih skromnih početaka kao male prodavnice nameštaja 1993. godine, Vitorog je evoluirao u pravog giganta u industriji nameštaja, zauzimajući čvrsto mesto u srcima i domovima ljudi širom Srbije. Danas, sa preko 800 posvećenih zaposlenih i salonom u višim gradovima, Vitorog se ponosi svojim impresivnim izložbeno-prodajnim prostorom od 30.000 m2, kao i proizvodnim, magacinskim i administrativnim kapacitetima iste veličine.

 

Vitorogova posvećenost izvrsnosti ogleda se u njegovoj širokoj ponudi proizvoda, koja obuhvata seriju proizvodnje pločastog nameštaja, nameštaja po meri, tapaciranog nameštaja, nameštaja od masiva sa furnirnicom, i proizvodnju dušeka i opreme za spavanje. Pored sopstvene proizvodnje, Vitorog pažljivo bira i nameštaj od domaćih i stranih proizvođača, insistirajući na kvalitetu i dugovečnosti svakog komada.

Ova filozofija stoji iza našeg motoa: "Nudimo kvalitetan i pristupačan nameštaj za svaki Vaš prostor". Za Vitorog, nameštaj predstavlja više od pukih predmeta u domu; on je ključan element koji čini svaki prostor funkcionalnim, udobnim i stilski dovršenim. Vodeći računa o važnoj ulozi koju nameštaj igra u životima naših kupaca, trudimo se da naš asortiman bude u savršenom balansu cene i kvaliteta, odražavajući promene trendova i prateći Vaše životne promene.

sort-ascending
 • Lazy bag shot XL

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 6.999,00 RSD Normalna cena 8.234,00 RSD
  newspaper
  -15%
 • Lazy Bag shot XL

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 6.999,00 RSD Normalna cena 8.234,00 RSD
  newspaper
  -15%

Lazy bag-ovi su nezamenjivi deo svakog udobnog doma, pružajući savršeno mesto za opuštanje i odmor. Na Namestaj.rs, nudimo raznoliku kolekciju lazy bag-ova od velikog broja dobavljača, omogućavajući vam da pronađete idealan komad koji odgovara vašem ukusu i prostoru. Bez obzira da li preferirate klasični dizajn ili nešto modernije, naša ponuda obuhvata različite stilove i materijale koji garantuju udobnost i trajnost.

 

 

Sa širokim spektrom boja i veličina, naši lazy bag-ovi su prilagodljivi svakom enterijeru i eksterijeru. Izaberite svoj omiljeni model i uživajte u maksimalnoj udobnosti dok se opuštate kod kuće ili na otvorenom. Kvalitet, stil i pristupačnost su ono što karakteriše našu ponudu, čineći vaš izbor lakim i bezbrižnim. Pronađite svoj savršeni lazy bag danas na Namestaj.rs i uživajte u trenucima opuštanja kakve zaslužujete.