Kare Kancelarijske stolice

Pokažite više
chevron-down

Kancelarijske stolice - udobnost i produktivnost na radnom mestu! Otkrijte našu široku kolekciju kancelarijskih stolica na namestaj.rs. Naš asortiman obuhvata moderne i ergonomski dizajnirane stolice od različitih proizvođača širom Srbije, pružajući vam mogućnost da pronađete idealnu stolicu koja će podržati vašu udobnost i efikasnost tokom radnog dana. Pronađite kancelarijsku stolicu koja odgovara vašim potrebama i stilu, uz garantovano visok kvalitet i povoljne cene.


KARE brend predstavlja vodeću destinaciju za sve koji traže nekonvencionalne, autentične i inspirativne rešenja za opremanje životnog prostora. Od 1981. godine, KARE neprestano iznenađuje i oduševljava, nudeći širok asortiman nameštaja, rasvete i dekorativnih predmeta koji su sinonim za inovativnost i kvalitet. Svaki komad u ponudi je pažljivo odabran da zadovolji visoke standarde dizajna i funkcionalnosti, nudeći jedinstvene unikate i detalje izrađene od punog drveta koje će trajati generacijama.

 

KARE nije samo brend; to je trendseter u svetu dizajna enterijera koji kontinuirano postavlja nove standarde i unosi svežinu u naš životni prostor. Osnovan od strane Jurgena Rajtera i Petera Šonhofena, KARE i danas stoji kao simbol kreativnosti i hrabrosti u dizajnu, privlačeći ljude koji cene lepotu i kvalitet.

Sa više od 200 franšiza i 2000 prodavaca širom sveta, KARE je globalno prisutan i lokalno voljen, inspirišući ljude u preko 40 zemalja. Posebno smo ponosni na KARE Kraftwerk, impresivan prostor u Minhenu koji predstavlja vrhunac naše ponude i mesto gde se možete upustiti u nezaboravno iskustvo opremanja doma.

 

Namestaj.rs je ponosan što može da vam predstavi KARE, brend koji sa svojim neobičnim i pristupačnim kolekcijama dekoriše svet i obogaćuje vaše životne prostore.

sort-ascending
 • Office Chair Max Black

  27.800,00 RSD
  newspaper
  Office Chair Max Black
 • Office Chair Marla

  39.700,00 RSD
  newspaper
  Office Chair Marla
 • Office Chair Labora High Black

  33.600,00 RSD
  newspaper
  Office Chair Labora High Black
 • Office Chair Labora Pebble

  27.400,00 RSD
  newspaper
  Office Chair Labora Pebble
 • Office Chair Check Out

  74.200,00 RSD
  newspaper
  Office Chair Check Out
 • Office Chair High Bossy

  79.800,00 RSD
  newspaper
  Office Chair High Bossy
 • Office Chair Cigar Lounge

  207.900,00 RSD
  newspaper
  Office Chair Cigar Lounge
 • Office Chair Labora High Pebble

  33.600,00 RSD
  newspaper
  Office Chair Labora High Pebble
 • Office Chair Rouven 100cm

  67.500,00 RSD
  newspaper
  Office Chair Rouven 100cm
 • Office Chair Labora Brown

  27.400,00 RSD
  newspaper
  Office Chair Labora Brown
 • Office Chair Labora High Brown

  33.600,00 RSD
  newspaper
  Office Chair Labora High Brown
 • Office Chair Charles

  71.400,00 RSD
  newspaper
  Office Chair Charles
 • Office Chair Dottore Brown

  67.500,00 RSD
  newspaper
  Office Chair Dottore Brown
 • Office Chair Patron Walnut

  38.100,00 RSD
  newspaper
  Office Chair Patron Walnut
 • Office Chair Dottore Grey

  52.200,00 RSD
  newspaper
  Office Chair Dottore Grey
 • Office Chair Dottore Black

  52.200,00 RSD
  newspaper
  Office Chair Dottore Black
 • Office Chair Labora Black

  27.500,00 RSD
  newspaper
  Office Chair Labora Black
 • Office Chair Rouven 120cm

  74.200,00 RSD
  newspaper
  Office Chair Rouven 120cm

Na namestaj.rs, nudimo širok spektar kancelarijskih stolica koje kombinuju udobnost, ergonomiju i stil kako bi unapredile vaš radni prostor. Bez obzira da li radite od kuće ili u kancelariji, važno je da imate stolicu koja podržava vaše telo tokom dugih radnih sati, istovremeno pružajući estetski doprinos prostoru.

 

 

Naša kolekcija kancelarijskih stolica obuhvata različite stilove, od klasičnih i profinjenih do modernih i funkcionalnih. Svaka stolica je pažljivo dizajnirana sa naglaskom na ergonomiju, sa funkcijama poput podesivog naslona za leđa, visine sedišta i nagiba, kako bi se prilagodila vašim individualnim potrebama i obezbedila optimalnu podršku tokom radnog dana.

 

 

Materijali od kojih su izrađene naše kancelarijske stolice uključuju kvalitetne tkanine, kožu, mrežu i čvrste metale, što garantuje izdržljivost i dugotrajnost proizvoda. Pored toga, mnoge od naših stolica dolaze sa dodatnim funkcijama poput naslona za glavu, naslona za ruke sa podesivom visinom i udobnim jastučićima za sedenje.

 

 

Važno je da vaša kancelarijska stolica ne samo što pruža udobnost tokom radnog dana, već i doprinosi produktivnosti i dobrobiti. Zato se naša kolekcija fokusira na stolice koje podržavaju pravilno držanje tela, smanjujući umor i napetost i omogućavajući vam da se fokusirate na posao.

 

 

Otkrijte našu široku ponudu kancelarijskih stolica na namestaj.rs i pronađite savršenu stolicu koja odgovara vašim potrebama, stilu i budžetu. Sa našim kvalitetnim i funkcionalnim stolicama, stvorite radni prostor u kojem ćete se osećati udobno, produktivno i inspirisano.