Blok kuhinje

Pokažite više
chevron-down

Blok kuhinje - praktičnost i elegancija za vaš prostor! Otkrijte na namestaj.rs našu raznovrsnu kolekciju blok kuhinja, idealnih za moderne domove. Pronađite funkcionalne i stilski izrađene blok kuhinje koje će uneti dodatnu praktičnost i eleganciju u vašu kuhinju. Bez obzira na veličinu prostora ili stil uređenja, naši blok kuhinje će zadovoljiti vaše potrebe uz garantovanu visok kvalitet i povoljne cene.

sort-ascending
 • Kuhinja Luna

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 39.990,00 RSD Normalna cena 53.320,00 RSD
  newspaper
  -25%
 • Kuhinja Norma 1.2

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 15.990,00 RSD Normalna cena 25.320,00 RSD
  newspaper
  -37%
 • Kuhinja Norma 1.4

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 18.790,00 RSD Normalna cena 27.987,00 RSD
  newspaper
  -33%
 • Kuhinja Mina 2.0

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 33.990,00 RSD Normalna cena 45.320,00 RSD
  newspaper
  -25%

Blok kuhinje su popularan izbor za one koji traže praktično i ekonomično rešenje za opremanje kuhinjskog prostora. Na namestaj.rs, naša paleta blok kuhinja pruža sve što je potrebno za funkcionalnu i stilski usklađenu kuhinju, sve to uz povoljne cene i garantovani kvalitet.

 

 

Blok kuhinje se odlikuju svojom kompaktnošću i efikasnošću. Dizajnirane su tako da maksimalno iskoriste prostor, integrišući sve elemente kuhinje u jedan uređen blok. Ovo uključuje radne površine, ormariće, fioka i često i ugrađene aparate kao što su šporet i frižider, čime se štedi prostor i olakšava instalacija.

 

 

Materijali korišćeni za izradu blok kuhinja na namestaj.rs su pažljivo odabrani kako bi osigurali dugotrajnost i lakoću održavanja. Drvo, laminat i metalni delovi su standardni, a sve površine su otporne na ogrebotine i lako se čiste, što je idealno za dinamično kuhinjsko okruženje.

 

 

Jednostavnost montaže je još jedan ključni aspekt blok kuhinja. Dolazeći u predmontiranim segmentima, blok kuhinje su relativno lako za postaviti, što omogućava brzu i efikasnu transformaciju vašeg kuhinjskog prostora. Takođe, ova karakteristika čini blok kuhinje odličnim izborom za brze renovacije ili za opremanje iznajmljenih prostora.

 

 

Na namestaj.rs, možete birati između različitih stilova i boja, omogućavajući da vaša nova kuhinja savršeno odgovara estetici vašeg doma. Bez obzira na to da li je vaš prostor moderan ili tradicionalan, sigurni smo da ćete naći blok kuhinju koja će se harmonično uklopiti.

 

 

Blok kuhinje su ekonomično rešenje koje ne žrtvuje stil niti funkcionalnost. Sa namestaj.rs, možete lako naći model koji će zadovoljiti vaše potrebe i budžet, a sve to bez kompromisa na kvalitetu ili estetiku. Učinite vašu kuhinju funkcionalnim i lepim centrom doma uz naše blok kuhinje.