Mobiliart Noćne lampe

Pokažite više
chevron-down

Noćne lampe na namestaj.rs nude idealno rešenje za stvaranje ugodne atmosfere u vašoj spavaćoj sobi. Od klasičnih modela sa abat-žurom koji pružaju toplo, suptilno svetlo, idealno za čitanje pre spavanja, do modernih dizajna koji dodaju stilski akcent vašem noćnom ormariću, naša kolekcija je pažljivo selektovana da zadovolji različite ukuse i potrebe. Ove lampe nisu samo praktične, već služe i kao bitan element dekora, doprinoseći celokupnom izgledu i osećaju vaše spavaće sobe. Razmotrite našu ponudu noćnih lampi i odaberite one koje će osvetliti vaš prostor i obogatiti ga svojim dizajnom.


Mobiliart pruža izvanrednu priliku za kreiranje ambijenata po ličnom izboru kroz svoje maloprodajne salone. Sa pet lokacija u Beogradu, Mobiliart nudi širok spektar proizvoda iz najnovijih trendova u LED i dekorativnoj rasveti, osiguravajući zadovoljstvo čak i najzahtevnijih ukusa. Stručno osoblje Mobiliart-a je uvijek spremno da pruži detaljne informacije i obuku o inovacijama u osvetljenju, garantujući da klijenti mogu pronaći idealno rešenje za svoje domove, poslovne prostore i druge objekte. Mobiliart se ponosi najširim izborom LED rasvete brenda V-TAC, pružajući kvalitet i raznovrsnost za svaku namenu.

 

Osim što se fokusira na funkcionalnost, Mobiliart takođe daje veliki značaj estetici kroz dekorativnu rasvetu brendova Brilliant i Britop. Ova ponuda obuhvata kako klasične, tako i savremene dizajne, uključujući podne i zidne lampe, lustere, plafonjere, stolne lampe i rasvetu za spoljašnje prostore visokog kvaliteta. Svi proizvodi su dizajnirani da doprinesu stvaranju jedinstvenog i stilizovanog ambijenta. Za najmlađe, Mobiliart nudi i dečiju rasvetu brenda Dalber, koja je dizajnirana da donese veselje i inspiraciju u svaki dječji prostor.

 

Koncept salona Mobiliart omogućava kupcima da na jednom mestu osmisle i osvjetle enterijer na način koji ostavlja trajni utisak, nudeći kompletna rešenja koja odražavaju lični stil i estetiku. Posetom Mobiliart-u, klijenti mogu otkriti kako da svoj prostor obasjaju novim svetlom, ostvarujući viziju ambijenta po želji.

sort-ascending
 • LED noćna lampa sa senzorom i Samsung čipom četvrtasta V-TAC

  Besplatna isporuka
  499,00 RSD
  newspaper
 • LED noćna lampa sa senzorom i Samsung čipom okrugla V-TAC

  Besplatna isporuka
  499,00 RSD
  newspaper
 • LED noćna lampa sa senzorom i Samsung čipom okrugla V-TAC

  Besplatna isporuka
  499,00 RSD
  newspaper
 • LED noćna lampa sa senzorom i Samsung čipom četvrtasta V-TAC

  Besplatna isporuka
  499,00 RSD
  newspaper

U našoj posebnoj kategoriji "Noćne lampe" na namestaj.rs, istražite širok spektar elegantnih i praktičnih osvetljenja koje će uneti dodatnu udobnost, toplinu i funkcionalnost u vašu spavaću sobu ili prostor. Noćne lampe predstavljaju ključni element dekoracije koji osigurava prijatan ambijent i omogućava udobnost tokom noćnih aktivnosti.

 

 

Naša kolekcija noćnih lampi obuhvata različite stilove, oblike, veličine i materijale, prilagođene različitim potrebama i preferencijama korisnika. Bez obzira da li preferirate klasične noćne lampe sa tkaninastim abazurima, moderne verzije sa LED osvetljenjem, ili rustične varijante od drveta, naša platforma nudi širok spektar opcija koje će zadovoljiti sve vaše potrebe.

 

 

Svaka noćna lampa na namestaj.rs pažljivo je odabrana kako bi pružila visok kvalitet, osvetljenje i estetsku vrednost. Materijali su pažljivo birani, a izrada je pažljiva kako bi se osiguralo da svaka noćna lampa doprinosi udobnosti i stilu vašeg prostora.

 

 

Pored estetske vrednosti, noćne lampe imaju i funkcionalnu svrhu, pružajući nežno osvetljenje koje je dovoljno da osvetli prostor, ali neće ometati vaš san. One mogu dodati dodatnu toplinu, karakter i udobnost u vaš dom, stvarajući prijatan ambijent i ističući ključne delove vaše spavaće sobe.

 

 

Istražite našu kolekciju noćnih lampi na namestaj.rs i pronađite savršene komade koji će uneti dodatnu udobnost, eleganciju i stil u vašu spavaću sobu ili prostor. Sa najkvalitetnijim noćnim lampama koje nudimo, možete stvoriti prostor koji odražava vašu jedinstvenu estetiku i ukus. Osvetlite svoj prostor uz noćne lampe sa namestaj.rs.