Kare LED sijalice

Pokažite više
chevron-down

LED sijalice na namestaj.rs su idealno rešenje za osvetljenje vašeg doma ili poslovnog prostora. Naša široka paleta obuhvata sve, od klasičnih sijalica do specijalizovanih LED sijalica za različite namene, uključujući sijalice za osvetljenje prostorija, reflektorske sijalice, sveće sijalice i još mnogo toga. LED tehnologija pruža visok nivo energetske efikasnosti, dugotrajnost i širok spektar boja svetlosti, omogućavajući vam da prilagodite osvetljenje vašeg prostora vašim potrebama i preferencijama. Pregledajte našu ponudu LED sijalica i pronađite savršene modele koji će osvetliti i unaprediti vaš dom.


KARE brend predstavlja vodeću destinaciju za sve koji traže nekonvencionalne, autentične i inspirativne rešenja za opremanje životnog prostora. Od 1981. godine, KARE neprestano iznenađuje i oduševljava, nudeći širok asortiman nameštaja, rasvete i dekorativnih predmeta koji su sinonim za inovativnost i kvalitet. Svaki komad u ponudi je pažljivo odabran da zadovolji visoke standarde dizajna i funkcionalnosti, nudeći jedinstvene unikate i detalje izrađene od punog drveta koje će trajati generacijama.

 

KARE nije samo brend; to je trendseter u svetu dizajna enterijera koji kontinuirano postavlja nove standarde i unosi svežinu u naš životni prostor. Osnovan od strane Jurgena Rajtera i Petera Šonhofena, KARE i danas stoji kao simbol kreativnosti i hrabrosti u dizajnu, privlačeći ljude koji cene lepotu i kvalitet.

Sa više od 200 franšiza i 2000 prodavaca širom sveta, KARE je globalno prisutan i lokalno voljen, inspirišući ljude u preko 40 zemalja. Posebno smo ponosni na KARE Kraftwerk, impresivan prostor u Minhenu koji predstavlja vrhunac naše ponude i mesto gde se možete upustiti u nezaboravno iskustvo opremanja doma.

 

Namestaj.rs je ponosan što može da vam predstavi KARE, brend koji sa svojim neobičnim i pristupačnim kolekcijama dekoriše svet i obogaćuje vaše životne prostore.

sort-ascending
 • Bulb Riffle LED

  5.900,00 RSD
  newspaper
  Bulb Riffle LED
 • Bulb Fireworks LED

  9.300,00 RSD
  newspaper
  Bulb Fireworks LED
 • Bulb Flow LED

  7.800,00 RSD
  newspaper
  Bulb Flow LED

Na namestaj.rs, naša kategorija "LED sijalice" nudi široku paletu energetski efikasnih opcija koje su idealne za modernizaciju domaćinstva sa održivom i dugotrajnom rasvetom. LED sijalice su popularan izbor zbog svoje dugovečnosti i sposobnosti da pruže visok kvalitet svetlosti uz znatno manju potrošnju energije u poređenju sa tradicionalnim sijalicama.

 

 

Naš asortiman LED sijalica uključuje različite oblike, veličine i nivoe osvetljenja, omogućavajući vam da nađete savršenu sijalicu za svaku lampe ili luster u vašem domu. Od sijalica sa toplom, ugodnom svetlošću koja stvara opuštajuću atmosferu, do sijalica sa dnevnim svetlom koje je idealno za radne prostore, namestaj.rs nudi LED sijalice koje odgovaraju različitim potrebama i stilovima osvetljenja.

 

 

Svaka LED sijalica na našem sajtu detaljno je opisana sa specifikacijama koje uključuju informacije o vatimaži, tipu grla, očekivanom trajanju i svetlosnom spektru, tako da možete doneti informisanu odluku o najboljem izboru za vaš prostor. Pored toga, LED sijalice su poznate po svojoj ekološkoj prihvatljivosti, smanjujući emisiju ugljen-dioksida i pomažući u očuvanju okoline.

 

 

Istražite našu ponudu LED sijalica na namestaj.rs i uživajte u prednostima koje one pružaju, od smanjenja računa za električnu energiju do smanjenja učestalosti zamene sijalica. Sa LED sijalicama iz naše kolekcije, možete osvetliti svoj dom na efikasan i stilski način.