Ilumina Zidne svetiljke

Pokažite više
chevron-down

Zidne svetiljke za baštu na namestaj.rs predstavljaju praktično i stilizovano rešenje za osvetljenje vašeg spoljnog prostora. Naša raznovrsna kolekcija obuhvata sve, od modernih i minimalističkih svetiljki do rustičnih i vintage dizajna, omogućavajući vam da pronađete savršenu svetiljku koja odgovara vašem ukusu i stilu uređenja bašte. Zidne svetiljke su idealne za osvetljavanje staza, terasa ili zidova, pružajući funkcionalnost i estetski doprinos vašem spoljnom prostoru. Pregledajte našu ponudu zidnih svetiljki za baštu i transformišite vašu baštu u oazu udobnosti i lepote čak i noću.


Ilumina doo je osnovana 2000. godine kao porodična firma specijalizovana za distribuciju tehničke rasvete. Počevši sa malim brojem zaposlenih koji su delili iste ideale, Ilumina je tokom dve decenije znatno proširila svoje kapacitete.

 

Danas, firma nudi širok asortiman proizvoda koji, pored tehničke rasvete, uključuje dekorativnu unutrašnju rasvetu, industrijsku i tehničku rasvetu, spoljnu rasvetu, elektromaterijal, opremu i specijalnu delatnost - novogodišnju rasvetu. Ilumina je takođe proširila svoje delovanje na polje elektromontaže, što obuhvata instalaciju i održavanje električnih instalacija i osvetljenja objekata.

 

U moderno dizajniranom maloprodajnom objektu, Ilumina nudi više od 5000 modela različitih vrsta rasvetnih tela. Svi proizvodi su uredno izloženi, a stručno osoblje je dostupno da pruži savete kupcima. Cilj firme je da svu robu izloženu u salonu ima u velikim količinama na skladištu, što je omogućeno velikim magacinskim prostorom u sklopu maloprodajnog objekta.

 

Zahvaljujući saradnji sa brojnim inostranim renomiranim brendovima rasvete, Ilumina može da odgovori i na najzahtevnije projekte dizajna enterijera i eksterijera. Asortiman, kvalitet proizvoda i usluga te pažnja posvećena željama i potrebama kupaca doprineli su stalnom rastu firme.

 

Ilumina se trudi da održi visok nivo zadovoljstva kupaca, što se ogleda u kvalitetu proizvoda, pristupačnim cenama i stalnoj podršci. Novogodišnja rasveta, koja je deo ponude već deset godina, predstavlja posebnu delatnost u okviru firme. Kao zastupnici francuske firme Blachere, svetskog lidera u proizvodnji prazničnog osvetljenja, Ilumina je realizovala brojne uspešne projekte u oblasti novogodišnje dekoracije i osvetljenja, pružajući kompletnu uslugu od dizajna do isporuke i montaže.

sort-ascending
  • ARIA KX-2712 SPOLJNA ZIDNA LAMPA SIVA

    2.059,00 RSD
    newspaper

Na namestaj.rs, naša kategorija "Zidne svetiljke za baštu" nudi širok spektar stilova i dizajna koji će obogatiti i osvetliti vaše spoljne zidove, terase i prolaze. Zidne svetiljke su idealne za stvaranje prijatne atmosfere u vašem spoljnom prostoru, kao i za povećanje bezbednosti tokom noći.

 

 

Naš asortiman uključuje sve od modernih LED zidnih svetiljki, koje pružaju efikasno i ekonomično osvetljenje, do tradicionalnijih modela sa rustičnim metalnim završnicama koje doprinose toplijem izgledu vašeg spoljašnjeg ambijenta. Bez obzira da li želite da naglasite arhitektonske detalje vašeg doma ili jednostavno osvetlite put do vrata, na namestaj.rs ćete naći zidne svetiljke koje zadovoljavaju vaše funkcionalne i estetske potrebe.

 

 

Svaka zidna svetiljka u našoj ponudi je opisana detaljno, sa specifikacijama i visokokvalitetnim slikama koje vam pomažu da donesete najbolju odluku prilikom izbora. Dodatno, zidne svetiljke su dizajnirane da budu otporne na vremenske uslove, što ih čini dugotrajnim rešenjem za osvetljenje vaše bašte ili dvorišta.

 

 

Istražite našu ponudu zidnih svetiljka za baštu na namestaj.rs i odaberite one koje će upotpuniti vaš spoljni prostor, pružajući funkcionalnost i estetiku uz visok kvalitet i pouzdanost. Sa našim zidnim svetiljkama, vaša bašta može postati mesto idealno za opuštanje i uživanje u noćima na otvorenom.