Matis

Zašto Matis?

Firma Matis je prepoznata kao lider u industriji nameštaja zbog svog vrhunskog kvaliteta, savremenog dizajna i izuzetno pristupačnih cena. Osnovne karakteristike proizvoda kompanije Matis obuhvataju visok kvalitet, koji potvrđuju atesti sa najvišom ocenom Q1 dobijeni od Šumarskog fakulteta u Beogradu, što dokazuje njihovu posvećenost kvalitetu.

 

Matis nije samo lider na domaćem tržištu, već je i priznat na međunarodnom nivou, što potvrđuje Internacionalna nagrada "Business Partner" za 2007. godinu. Tehnološki sistem firme je projektovan tako da bude fleksibilan i sposoban za proizvodnju velikog broja raznorodnih proizvoda u manjim ili većim serijama, obezbeđujući maksimalnu produktivnost. Ovaj sistem koristi isključivo kompjuterski upravljane mašine renomiranih svetskih proizvođača, što doprinosi efikasnosti i minimalizaciji vremena obrade.

 

Inovacije u tehnologiji, stalno ulaganje u nove mašine većeg kapaciteta i automatizacije proizvodnog procesa, kao i pažljiva saradnja unutar Matis Group, osiguravaju da Matis ostaje na vrhu industrije nameštaja. Uz to, kompanija kontinuirano prati svetske trendove, svake godine nadograđujući svoje proizvodne linije, što im omogućava da isprate i najsloženije zahteve tržišta.

Pokažite više
chevron-down
Ne možemo pronaći proizvode koji odgovaraju Vašem odabiru.