Darijana Bračni kreveti

Pokažite više
chevron-down

Dobrodošli u našu kategoriju "Bračni kreveti" na namestaj.rs, gde vam pružamo pristup celokupnoj ponudi bračnih kreveta sa tržišta Srbije. Fokusiramo se na najpopularnije dimenzije kreveta, uključujući 160x200 cm i 180x200 cm, idealne za parove koji cene prostranost i komfor. Otkrijte krevet koji će vam pružiti miran san i doprineti estetici vaše spavaće sobe, uz širok spektar opcija koje odgovaraju vašem budžetu.


Njihova priča počinje pre gotovo četvrt veka kada je njihova majka, osnivač kompanije, postavila temelje onoga što danas predstavlja porodični biznis u kojem rade sa strašću i predanošću. Darijana je proizvođač tapaciranog nameštaja po meri i narudžbini kupca, a danas zapošljavaju oko 40 izvanrednih pojedinaca koji su ključ njihovog uspeha.

Ono što ih izdvaja je ne samo njihova posvećenost kvalitetu i izradi nameštaja koji će zadovoljiti i najzahtevnije klijente, već i njihova posvećenost humanim vrednostima. U Darijani poštuju ne samo svoje zaposlene već i svoje klijente. Njihov cilj je da stvore iskustvo koje će svima doneti zadovoljstvo i dugoročnu saradnju.

Kompanija se vodi porodičnim duhom, a svaka od tri sestre koje danas zajedno vode ovu kompaniju ima svoje odgovornosti. Ipak, ono što ih čini posebnim je njihova izuzetna harmonija i saradnja. Bez obzira na individualne zadatke, uvek se dogovaraju i donose odluke u interesu kompanije i svojih klijenata.

U Darijani ne posmatraju svoju kompaniju samo kao biznis. Posmatraju je kao deo svoje porodice, i svi koji sarađuju s njima, bilo da su zaposleni ili klijenti, postaju deo te porodice.

Zahvaljuju vam što ste ih posetili i upoznali se sa njihovom pričom. Nadaju se da će imati priliku da i vas uvedu u svet vrhunskog tapaciranog nameštaja po meri i da zajedno stvore lepe trenutke u vašem domu. Slobodno ih kontaktirajte za sva pitanja ili zahteve. Raduju se budućim prilikama za saradnju i stvaranju kvalitetnih proizvoda za vas.

sort-ascending
 • Francsuki ležaj VII

  96.300,00 RSD
  newspaper
 • Francuski ležaj XII

  81.300,00 RSD
  newspaper
 • Francuski ležaj I

  68.500,00 RSD
  newspaper
 • Francuski ležaj IX

  75.000,00 RSD
  newspaper
 • Francuski ležaj III

  81.300,00 RSD
  newspaper
 • Francuski ležaj Il

  75.000,00 RSD
  newspaper
 • Francuski ležaj Rem

  81.300,00 RSD
  newspaper

U našoj kategoriji "Bračni kreveti" na namestaj.rs, imate priliku da pregledate kompletnu ponudu bračnih kreveta dostupnih na tržištu Srbije. Sa akcentom na najtraženije dimenzije, poput 160x200 cm i 180x200 cm, naša platforma vam omogućava da lako pronađete idealan krevet koji odgovara vašim potrebama za komforom, funkcionalnošću i estetikom. Bilo da tražite krevet sa masivnim drvenim okvirom, moderni dizajn sa tapaciranim uzglavljem ili nešto sasvim treće, naša široka ponuda pokriva sve stilove i potrebe.

 

Bračni kreveti predstavljaju ključni element svake spavaće sobe, i važno nam je da na namestaj.rs pronađete onaj koji savršeno odgovara vašem ličnom stilu, prostoru i budžetu. Upravo zato nudimo detaljne informacije za svaki krevet, uključujući specifikacije, cene i slike, kako bismo vam olakšali odabir.

 

Na namestaj.rs možete lako uporediti različite modele, istražiti cene i pročitati korisničke recenzije. Naš cilj je da vaša potraga za idealnim bračnim krevetom bude što jednostavnija i prijatnija, omogućavajući vam da donesete najbolju odluku za svoj dom.

 

Istražite našu ponudu i pronađite savršeni bračni krevet koji će vam noć za noćem pružati udoban i miran san, a istovremeno doprineti lepoti i funkcionalnosti vaše spavaće sobe. Sa namestaj.rs, imate pristup najširem izboru bračnih kreveta u Srbiji, sve na jednom mestu.