Kare Dušeci za krevet

Pokažite više
chevron-down

Dušeci za krevet na Namestaj.rs pružaju ključnu osnovu za kvalitetan san, sa širokim spektrom modela od brojnih dobavljača širom Srbije. Od udobnih pena do naprednih opružnih sistema, naša ponuda obuhvata različite tipove dušeka dizajniranih da zadovolje individualne potrebe za podrškom i komforom. Bez obzira na vaš stil spavanja ili preferencije materijala, možete pronaći idealan dušek koji obezbeđuje odmorno buđenje i podršku tokom čitave noći.


KARE brend predstavlja vodeću destinaciju za sve koji traže nekonvencionalne, autentične i inspirativne rešenja za opremanje životnog prostora. Od 1981. godine, KARE neprestano iznenađuje i oduševljava, nudeći širok asortiman nameštaja, rasvete i dekorativnih predmeta koji su sinonim za inovativnost i kvalitet. Svaki komad u ponudi je pažljivo odabran da zadovolji visoke standarde dizajna i funkcionalnosti, nudeći jedinstvene unikate i detalje izrađene od punog drveta koje će trajati generacijama.

 

KARE nije samo brend; to je trendseter u svetu dizajna enterijera koji kontinuirano postavlja nove standarde i unosi svežinu u naš životni prostor. Osnovan od strane Jurgena Rajtera i Petera Šonhofena, KARE i danas stoji kao simbol kreativnosti i hrabrosti u dizajnu, privlačeći ljude koji cene lepotu i kvalitet.

Sa više od 200 franšiza i 2000 prodavaca širom sveta, KARE je globalno prisutan i lokalno voljen, inspirišući ljude u preko 40 zemalja. Posebno smo ponosni na KARE Kraftwerk, impresivan prostor u Minhenu koji predstavlja vrhunac naše ponude i mesto gde se možete upustiti u nezaboravno iskustvo opremanja doma.

 

Namestaj.rs je ponosan što može da vam predstavi KARE, brend koji sa svojim neobičnim i pristupačnim kolekcijama dekoriše svet i obogaćuje vaše životne prostore.

sort-ascending
 • Mattress Comfy Pocket Spring H2 160x200cm

  118.700,00 RSD
  newspaper
  Mattress Comfy Pocket Spring H2 160x200cm
 • Mattress Comfy Foam H3 90x200cm

  61.300,00 RSD
  newspaper
  Mattress Comfy Foam H3 90x200cm
 • Mattress Comfy Pocket Spring H2 90x200cm

  61.300,00 RSD
  newspaper
  Mattress Comfy Pocket Spring H2 90x200cm

Dušeci za krevet igraju ključnu ulogu u obezbeđivanju odmornog sna i podrške vašem telu, a izbor pravog dušeka može značajno poboljšati kvalitet vašeg života. Na Namestaj.rs, razumemo važnost pronalaženja dušeka koji odgovara vašim specifičnim potrebama, zato nudimo obimnu selekciju dušeka od velikog broja dobavljača iz Srbije. Naša ponuda uključuje sve, od mekih dušeka koji pružaju udobnost i zagrljaj tokom sna, do čvrstih modela koji nude optimalnu podršku i olakšavaju bolove u leđima.

 

 

Svaki dušek u našoj ponudi je izabran sa ciljem da zadovolji različite preference spavanja, uključujući raznovrsne tehnologije kao što su memorijska pena, lateks, i opruge, kao i hibridne opcije koje kombinuju više materijala za maksimalni komfor. Pored toga, nudimo dušeke različitih dimenzija kako bismo osigurali da lako pronađete savršeni fit za vaš krevet, bilo da je u pitanju standardna jednostruka veličina ili prostrani bračni krevet.

 

 

Istražite našu ponudu dušeka za krevet na Namestaj.rs i otkrijte savršeni model koji će vam noć za noćem pružati odmor koji zaslužujete. Sa dušecima iz naše kolekcije, možete uživati u bezbrižnom snu, znajući da ste izabrali proizvod koji podržava vaše zdravlje i dobrobit, a dolazi od pouzdanih dobavljača širom Srbije. Pravo na kvalitetan odmor je univerzalno, i sa našom ponudom dušeka, svako jutro može početi sa osmehom.