Vitorog Dušeci za krevet

Pokažite više
chevron-down

Dušeci za krevet na Namestaj.rs pružaju ključnu osnovu za kvalitetan san, sa širokim spektrom modela od brojnih dobavljača širom Srbije. Od udobnih pena do naprednih opružnih sistema, naša ponuda obuhvata različite tipove dušeka dizajniranih da zadovolje individualne potrebe za podrškom i komforom. Bez obzira na vaš stil spavanja ili preferencije materijala, možete pronaći idealan dušek koji obezbeđuje odmorno buđenje i podršku tokom čitave noći.


Vitorog predstavlja sinonim za tradiciju, kvalitet i inovativnost u svetu nameštaja. Od svojih skromnih početaka kao male prodavnice nameštaja 1993. godine, Vitorog je evoluirao u pravog giganta u industriji nameštaja, zauzimajući čvrsto mesto u srcima i domovima ljudi širom Srbije. Danas, sa preko 800 posvećenih zaposlenih i salonom u višim gradovima, Vitorog se ponosi svojim impresivnim izložbeno-prodajnim prostorom od 30.000 m2, kao i proizvodnim, magacinskim i administrativnim kapacitetima iste veličine.

 

Vitorogova posvećenost izvrsnosti ogleda se u njegovoj širokoj ponudi proizvoda, koja obuhvata seriju proizvodnje pločastog nameštaja, nameštaja po meri, tapaciranog nameštaja, nameštaja od masiva sa furnirnicom, i proizvodnju dušeka i opreme za spavanje. Pored sopstvene proizvodnje, Vitorog pažljivo bira i nameštaj od domaćih i stranih proizvođača, insistirajući na kvalitetu i dugovečnosti svakog komada.

Ova filozofija stoji iza našeg motoa: "Nudimo kvalitetan i pristupačan nameštaj za svaki Vaš prostor". Za Vitorog, nameštaj predstavlja više od pukih predmeta u domu; on je ključan element koji čini svaki prostor funkcionalnim, udobnim i stilski dovršenim. Vodeći računa o važnoj ulozi koju nameštaj igra u životima naših kupaca, trudimo se da naš asortiman bude u savršenom balansu cene i kvaliteta, odražavajući promene trendova i prateći Vaše životne promene.

sort-ascending
  • Dušek Harmony 120

    Besplatna isporuka
    Posebna cena 4.750,00 RSD Normalna cena 5.588,00 RSD
    newspaper
    -15%

Dušeci za krevet igraju ključnu ulogu u obezbeđivanju odmornog sna i podrške vašem telu, a izbor pravog dušeka može značajno poboljšati kvalitet vašeg života. Na Namestaj.rs, razumemo važnost pronalaženja dušeka koji odgovara vašim specifičnim potrebama, zato nudimo obimnu selekciju dušeka od velikog broja dobavljača iz Srbije. Naša ponuda uključuje sve, od mekih dušeka koji pružaju udobnost i zagrljaj tokom sna, do čvrstih modela koji nude optimalnu podršku i olakšavaju bolove u leđima.

 

 

Svaki dušek u našoj ponudi je izabran sa ciljem da zadovolji različite preference spavanja, uključujući raznovrsne tehnologije kao što su memorijska pena, lateks, i opruge, kao i hibridne opcije koje kombinuju više materijala za maksimalni komfor. Pored toga, nudimo dušeke različitih dimenzija kako bismo osigurali da lako pronađete savršeni fit za vaš krevet, bilo da je u pitanju standardna jednostruka veličina ili prostrani bračni krevet.

 

 

Istražite našu ponudu dušeka za krevet na Namestaj.rs i otkrijte savršeni model koji će vam noć za noćem pružati odmor koji zaslužujete. Sa dušecima iz naše kolekcije, možete uživati u bezbrižnom snu, znajući da ste izabrali proizvod koji podržava vaše zdravlje i dobrobit, a dolazi od pouzdanih dobavljača širom Srbije. Pravo na kvalitetan odmor je univerzalno, i sa našom ponudom dušeka, svako jutro može početi sa osmehom.