Vitorog Naddušek

Pokažite više
chevron-down

Naddušeci na Namestaj.rs nude dodatni sloj udobnosti i zaštite za vaš krevet, sa širokim izborom modela od raznih dobavljača širom Srbije. Bilo da tražite da poboljšate udobnost vašeg postojećeg dušeka ili da produžite njegov vek trajanja, naši naddušeci su idealno rešenje. Od memorijske pene koja se prilagođava vašem telu do prozračnih materijala koji obezbeđuju hlađenje tokom noći, naša ponuda je dizajnirana da zadovolji različite potrebe za komforom, pružajući vam miran i udoban san.


Vitorog predstavlja sinonim za tradiciju, kvalitet i inovativnost u svetu nameštaja. Od svojih skromnih početaka kao male prodavnice nameštaja 1993. godine, Vitorog je evoluirao u pravog giganta u industriji nameštaja, zauzimajući čvrsto mesto u srcima i domovima ljudi širom Srbije. Danas, sa preko 800 posvećenih zaposlenih i salonom u višim gradovima, Vitorog se ponosi svojim impresivnim izložbeno-prodajnim prostorom od 30.000 m2, kao i proizvodnim, magacinskim i administrativnim kapacitetima iste veličine.

 

Vitorogova posvećenost izvrsnosti ogleda se u njegovoj širokoj ponudi proizvoda, koja obuhvata seriju proizvodnje pločastog nameštaja, nameštaja po meri, tapaciranog nameštaja, nameštaja od masiva sa furnirnicom, i proizvodnju dušeka i opreme za spavanje. Pored sopstvene proizvodnje, Vitorog pažljivo bira i nameštaj od domaćih i stranih proizvođača, insistirajući na kvalitetu i dugovečnosti svakog komada.

Ova filozofija stoji iza našeg motoa: "Nudimo kvalitetan i pristupačan nameštaj za svaki Vaš prostor". Za Vitorog, nameštaj predstavlja više od pukih predmeta u domu; on je ključan element koji čini svaki prostor funkcionalnim, udobnim i stilski dovršenim. Vodeći računa o važnoj ulozi koju nameštaj igra u životima naših kupaca, trudimo se da naš asortiman bude u savršenom balansu cene i kvaliteta, odražavajući promene trendova i prateći Vaše životne promene.

sort-ascending
  • Naddušek Memory 3D

    Besplatna isporuka
    Posebna cena 12.450,00 RSD Normalna cena 14.648,00 RSD
    newspaper
    -15%

Naddušeci su postali neophodan dodatak za svakoga ko želi da unapredi kvalitet svog sna i udobnost svog kreveta. Na Namestaj.rs, nudimo raznovrsnu ponudu naddušeka od brojnih dobavljača iz Srbije, koji su dizajnirani da pruže dodatni sloj udobnosti i zaštite za vaš dušek. Bez obzira na vaše specifične potrebe - bilo da je cilj dodatna podrška za leđa, poboljšanje cirkulacije vazduha ili samo želja za mekšim ležištem - naši naddušeci mogu transformisati vaš krevet i poboljšati vaš san.

 

 

Naša ponuda obuhvata nadduške izrađene od visokokvalitetnih materijala kao što su memorijska pena, lateks, i gel, koji ne samo da pružaju izvanrednu udobnost već i pomažu u održavanju optimalne temperature tela tokom noći. Dodatne prednosti uključuju lako održavanje i mogućnost da se naddušeci koriste kao efikasna zaštita od prašine, alergena i habanja vašeg dušeka.

 

 

Istražite našu ponudu naddušeka na Namestaj.rs i pronađite idealan dodatak koji će vašem krevetu pružiti novi nivo udobnosti. Sa naddušecima iz naše kolekcije, svako buđenje može biti odmorno i osvežavajuće, a vaš dušek zaštićen i dugovečan. Unapredite svoj krevet i osigurajte sebi kvalitetan odmor koji zaslužujete, uz dodatnu udobnost i zaštitu koju pružaju naši naddušeci.