Coincasa Jastuci

Pokažite više
chevron-down

Jastuci za udobnost i podršku! Pronađite savršene jastuke koji će vam pružiti udobnost i podršku tokom noći na namestaj.rs. Naša široka ponuda obuhvata različite vrste jastuka od brojnih proizvođača širom Srbije, omogućavajući vam da pronađete idealan jastuk koji odgovara vašim potrebama i preferencijama za spavanje. Odaberite jastuk koji će vam omogućiti miran san i udobnost, uz garantovanu visok kvalitet i povoljne cene.


Preko dve decenije, Coincasa je simbolizovao eleganciju, stil i sofisticiranost u uređenju doma. Od svojih skromnih početaka, postavili smo se kao vodeći brend u svetu dekoracije i opremanja doma, prateći i oblikujući trendove koji odgovaraju svakom ukusu i životnom stilu.

Naša strast leži u tome da svaki dom pretvorimo u prostor ispunjen toplinom, udobnošću i ličnim pečatom. Zato u Coincasi verujemo da detalji čine razliku. Od pažljivo odabranih ukrasnih predmeta do funkcionalnih komada nameštaja, svaki artikal iz naše ponude osmišljen je da unese harmoniju i karakter u vaš životni prostor.

Zahvaljujući posvećenosti kvalitetu i estetici, Coincasa je postala mesto gde možete pronaći sve za opremanje doma - bilo da se radi o modernim dodacima koji prate najnovije trendove ili o klasičnim komadima koji nikada ne izlaze iz mode. Naš asortiman uključuje širok spektar proizvoda, od tekstila za dom, preko kuhinjskog pribora i posuđa, do dekorativnih predmeta i malog nameštaja, svaki sa jedinstvenim dizajnom koji odražava globalne inspiracije.

sort-ascending
 • JASTUK OD MEMORIJSKE PENE 50X80 CM

  5.190,00 RSD
  newspaper
 • PERJANI PAMUČNI JASTUK SA 100% PAMUČNOM NAVLAKOM BELI 53X75CM

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 4.945,00 RSD Normalna cena 9.890,00 RSD
  newspaper
  -50%
 • PAMUČNI JASTUK SA TRETMANOM ALOE VERE BELI 75X45CM

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 4.495,00 RSD Normalna cena 8.990,00 RSD
  newspaper
  -50%
 • PAMUČNI ORTOPEDSKI JASTUK BELI 75X45CM

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 3.745,00 RSD Normalna cena 7.490,00 RSD
  newspaper
  -50%
 • PAMUČNI JASTUK SA POSTAVOM BELI 75X45CM

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 3.745,00 RSD Normalna cena 7.490,00 RSD
  newspaper
  -50%
 • JASTUK PAMUČNI KLASIČNOG OBLIKA BELI 80X50 CM

  Besplatna isporuka
  6.790,00 RSD
  newspaper
 • DECIJI JASTUK OD MIKROFIBERA 30x50

  Besplatna isporuka
  2.690,00 RSD
  newspaper
 • JASTUK IZUZETNE MEKOĆE KLASIČNOG OBLIKA 50X80 CM

  Besplatna isporuka
  2.190,00 RSD
  newspaper
 • PORTOFINO JASTUK U ŽAKARD DEZENU 60X60 BELA BOJA

  Besplatna isporuka
  4.490,00 RSD
  newspaper

Jastuci su ključni za postizanje kvalitetnog i udobnog sna, pružajući podršku vratnoj kičmi i omogućavajući opuštanje mišića tokom noći. Na namestaj.rs, vodećoj platformi za nameštaj u Srbiji, imamo široku paletu jastuka koji će zadovoljiti različite potrebe i preferencije spavača.

 

 

Naša ponuda jastuka obuhvata sve vrste i veličine, od standardnih jastuka do specijalizovanih ortopedskih jastuka. Bez obzira da li preferirate mekane i pahuljaste jastuke ili ih više volite čvrste i anatomski oblikovane, na namestaj.rs imamo rešenje za vas.

 

 

Kvalitet materijala je od suštinskog značaja kada je reč o jastucima, zbog čega pažljivo biramo samo najkvalitetnije tkanine i punjenja. Jastuci na namestaj.rs su izrađeni od prirodnih materijala poput perja, pamuka i svile, garantujući udobnost i prozračnost tokom cele noći.

 

 

Pored standardnih jastuka, nudimo i posebne opcije poput memorijskih jastuka koji se prilagođavaju obliku vaše glave i vrata, kao i jastuka sa hipoalergenskim punjenjem pogodnim za osobe sa alergijama.

 

 

Istražite našu široku ponudu jastuka na namestaj.rs i pronađite savršen dodatak vašem krevetu koji će vam osigurati miran i udoban san svake noći. Sa namestaj.rs, vaša potraga za idealnim jastukom postaje jednostavna i prijatna. Započnite put ka boljem snu danas!