Mobiliart Stolice

Pokažite više
chevron-down

Stolice na Namestaj.rs nude udobnost i stil za svaki prostor, bilo da je reč o dnevnoj sobi, trpezariji, ili radnom kutku. Sa bogatom selekcijom koja dolazi u različitim stilovima, od modernih do klasičnih, naši modeli stolica su savršeni za dodavanje funkcionalnosti i estetskog pečata vašem enterijeru. Bez obzira na vaše potrebe za sedenjem, naše stolice su dizajnirane da pruže maksimalnu udobnost i da se harmonično uklope u vašu postojeću dekoraciju, unoseći sofisticiranost i praktičnost u svaki kutak doma.


Mobiliart pruža izvanrednu priliku za kreiranje ambijenata po ličnom izboru kroz svoje maloprodajne salone. Sa pet lokacija u Beogradu, Mobiliart nudi širok spektar proizvoda iz najnovijih trendova u LED i dekorativnoj rasveti, osiguravajući zadovoljstvo čak i najzahtevnijih ukusa. Stručno osoblje Mobiliart-a je uvijek spremno da pruži detaljne informacije i obuku o inovacijama u osvetljenju, garantujući da klijenti mogu pronaći idealno rešenje za svoje domove, poslovne prostore i druge objekte. Mobiliart se ponosi najširim izborom LED rasvete brenda V-TAC, pružajući kvalitet i raznovrsnost za svaku namenu.

 

Osim što se fokusira na funkcionalnost, Mobiliart takođe daje veliki značaj estetici kroz dekorativnu rasvetu brendova Brilliant i Britop. Ova ponuda obuhvata kako klasične, tako i savremene dizajne, uključujući podne i zidne lampe, lustere, plafonjere, stolne lampe i rasvetu za spoljašnje prostore visokog kvaliteta. Svi proizvodi su dizajnirani da doprinesu stvaranju jedinstvenog i stilizovanog ambijenta. Za najmlađe, Mobiliart nudi i dečiju rasvetu brenda Dalber, koja je dizajnirana da donese veselje i inspiraciju u svaki dječji prostor.

 

Koncept salona Mobiliart omogućava kupcima da na jednom mestu osmisle i osvjetle enterijer na način koji ostavlja trajni utisak, nudeći kompletna rešenja koja odražavaju lični stil i estetiku. Posetom Mobiliart-u, klijenti mogu otkriti kako da svoj prostor obasjaju novim svetlom, ostvarujući viziju ambijenta po želji.

sort-ascending
 • Trpezarijska stolica Barroque crna SCHULLER

  Besplatna isporuka
  63.990,00 RSD
  newspaper
 • Trpezarijska stolica Barroque bež SCHULLER

  Besplatna isporuka
  63.990,00 RSD
  newspaper
 • Trpezarijska stolica Barroque bela SCHULLER

  Besplatna isporuka
  63.990,00 RSD
  newspaper
 • Stolica Ventura crna SCHULLER

  Besplatna isporuka
  37.990,00 RSD
  newspaper
 • Stolica Ventura bela SCHULLER

  Besplatna isporuka
  39.990,00 RSD
  newspaper
 • Fotelja Moira crna SCHULLER

  Besplatna isporuka
  49.990,00 RSD
  newspaper
 • Fotelja Moira bež SCHULLER

  Besplatna isporuka
  49.990,00 RSD
  newspaper
 • Fotelja Sacha SCHULLER

  Besplatna isporuka
  146.000,00 RSD
  newspaper

Stolice su ključni elementi svakog doma, nudeći ne samo mesto za sedenje već i priliku da izrazite svoj lični stil kroz pažljivo odabrane komade nameštaja. Na Namestaj.rs, naša široka ponuda stolica iz različitih delova Srbije pruža vam slobodu izbora među mnogobrojnim dizajnima, materijalima i bojama. Od elegantnih trpezarijskih stolica koje će upotpuniti vaše zajedničke obroke, preko udobnih radnih stolica koje podstiču produktivnost, do modernih stolica koje dodaju karakter dnevnoj sobi, naši modeli su pažljivo odabrani da zadovolje svaku funkcionalnu i estetsku potrebu.

 

 

Svaka stolica u našoj ponudi je dizajnirana sa naglaskom na udobnost, izdržljivost i stil. Sa modelima koji uključuju ergonomske karakteristike za dugotrajno sedenje, do onih sa izražajnim dizajnerskim linijama koje služe kao dekorativni element, naše stolice su savršene za svaku priliku i prostor. Bilo da renovirate svoj dom ili tražite funkcionalan dodatak, naše stolice pružaju idealnu kombinaciju praktičnosti i estetike, omogućavajući vam da kreirate prostor koji je udoban, funkcionalan i u skladu sa vašim stilom.

 

 

Otkrijte našu ponudu stolica na Namestaj.rs i pronađite savršene modele koji će obogatiti vaš dom, pružajući udobnost i stil svakom trenutku provedenom kod kuće. Sa stolicama iz naše kolekcije, svaka soba postaje mesto gde se dizajn i funkcionalnost savršeno spajaju, stvarajući prostor koji je istovremeno privlačan, udoban i prilagođen vašim potrebama.