Kare Tepisi 160x230

Pokažite više
chevron-down

Tepisi 160x230 su idealan izbor za svakoga ko želi da svojem prostoru doda toplinu i stil. Na namestaj.rs, pružamo vam priliku da pregledate celokupnu ponudu tepiha ove popularne dimenzije sa tržišta Srbije. Ova dimenzija tepiha savršeno se uklapa u različite prostore, bilo da je reč o dnevnom boravku, spavaćoj sobi ili nekoj drugoj prostoriji. Naša široka paleta tepiha dolazi u različitim stilovima, bojama, i materijalima, omogućavajući vam da pronađete savršeni tepih koji će se uklopiti u vaš dom. Prepustite se našoj ponudi i otkrijte tepih koji će zadovoljiti vaše estetske potrebe, uz garantovano najbolje cene.


KARE brend predstavlja vodeću destinaciju za sve koji traže nekonvencionalne, autentične i inspirativne rešenja za opremanje životnog prostora. Od 1981. godine, KARE neprestano iznenađuje i oduševljava, nudeći širok asortiman nameštaja, rasvete i dekorativnih predmeta koji su sinonim za inovativnost i kvalitet. Svaki komad u ponudi je pažljivo odabran da zadovolji visoke standarde dizajna i funkcionalnosti, nudeći jedinstvene unikate i detalje izrađene od punog drveta koje će trajati generacijama.

 

KARE nije samo brend; to je trendseter u svetu dizajna enterijera koji kontinuirano postavlja nove standarde i unosi svežinu u naš životni prostor. Osnovan od strane Jurgena Rajtera i Petera Šonhofena, KARE i danas stoji kao simbol kreativnosti i hrabrosti u dizajnu, privlačeći ljude koji cene lepotu i kvalitet.

Sa više od 200 franšiza i 2000 prodavaca širom sveta, KARE je globalno prisutan i lokalno voljen, inspirišući ljude u preko 40 zemalja. Posebno smo ponosni na KARE Kraftwerk, impresivan prostor u Minhenu koji predstavlja vrhunac naše ponude i mesto gde se možete upustiti u nezaboravno iskustvo opremanja doma.

 

Namestaj.rs je ponosan što može da vam predstavi KARE, brend koji sa svojim neobičnim i pristupačnim kolekcijama dekoriše svet i obogaćuje vaše životne prostore.

sort-ascending
 • Outdoor Carpet Zigzag Blue 160x230cm

  22.700,00 RSD
  newspaper
  Outdoor Carpet Zigzag Blue 160x230cm
 • Outdoor Carpet Zigzag Red 160x230cm

  22.700,00 RSD
  newspaper
  Outdoor Carpet Zigzag Red 160x230cm
 • Outdoor Carpet Medaillon 160x230cm

  22.700,00 RSD
  newspaper
  Outdoor Carpet Medaillon 160x230cm

U našoj kategoriji "Tepisi 160x230" na namestaj.rs, nudimo vam jedinstvenu priliku da iz široke ponude tepiha dostupnih na tržištu Srbije izaberete onaj koji najbolje odgovara vašem prostoru i ukusu. Dimenzija 160x230 cm je izuzetno popularna zbog svoje versatilnosti, pružajući savršen balans između veličine i funkcionalnosti, idealnu za različite prostore u vašem domu, od dnevnog boravka do spavaće sobe.

 

Naša ponuda obuhvata širok spektar tepiha, uključujući različite stilove, od modernih i minimalističkih do tradicionalnih i etno dizajna. Bez obzira na to da li tražite tepih sa geometrijskim uzorcima, pastelnim tonovima, živopisnim bojama ili klasične persijske modele, sigurni smo da ćemo moći zadovoljiti vaše potrebe.

 

Razumemo koliko je važno da tepih koji izaberete doprinosi atmosferi vašeg doma, te stoga namestaj.rs pruža detaljne informacije o svakom tepihu, uključujući materijale, cene i fotografije visoke rezolucije. Takođe, omogućavamo vam lako upoređivanje različitih opcija, istraživanje i čitanje recenzija drugih kupaca, kako biste mogli doneti informisanu odluku.

 

Otkrijte našu široku ponudu tepiha dimenzije 160x230 cm i pronađite idealan tepih koji ne samo da će obogatiti vaš prostor, već će i uneti toplinu i udobnost u vaš dom. Sa namestaj.rs, imate pristup najvećem izboru tepiha u Srbiji, sve na jednom mestu, osiguravajući da pronađete savršeni tepih za svoj dom, uz najbolje cene na tržištu.