Dalas Trpezarijski stolovi

Pokažite više
chevron-down

Trpezarijski stolovi na namestaj.rs su srce svake trpezarije, mesto okupljanja, razgovora i uživanja u obrocima. Naša ponuda obuhvata raznovrsne modele od brojnih dobavljača širom Srbije, od klasičnog do modernog dizajna, koji su sposobni da zadovolje svaki ukus i potrebu. Bez obzira na veličinu vašeg prostora ili stil dekoracije, pronaći ćete idealan trpezarijski sto koji će doprineti atmosferi i funkcionalnosti vašeg doma, pružajući trajnu vrednost i estetsku privlačnost.


Osnovan 1990. godine u Tutinu, Dalas Nameštaj je započeo svoje putovanje kao porodična fabrika specijalizovana za proizvodnju tapaciranog nameštaja. Osnovani na čvrstim temeljima posvećenosti i kvaliteta, brzo su rasli, šireći svoje kapacitete i tim. Godina 1994. bila je prekretnica za Dalas Nameštaj, obeležena izgradnjom moderne fabrike opremljene najsavremenijom opremom i tehnologijom, što je doprinelo intenzivnom ekonomskom, tehnološkom i investicionom razvoju preduzeća.

 

Tokom više od dve decenije rada, Dalas Nameštaj se izdvojio kao prepoznatljiv brend ne samo na tržištu Srbije već i u regionu. Današnji Dalas čini impresivan skup kapaciteta: fabrike za proizvodnju tapaciranog nameštaja, uključujući specijalizaciju za kožne garniture, kao i široku mrežu maloprodajnih objekata, salona nameštaja i robnih kuća.

sort-ascending
 • Trpezarijski sto Viola

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 69.990,00 RSD Normalna cena 82.341,00 RSD
  newspaper
  -15%
 • Trpezarijski sto Bella

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 79.990,00 RSD Normalna cena 94.106,00 RSD
  newspaper
  -15%
 • Trpezarijski sto Aktive

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 79.290,00 RSD Normalna cena 93.282,00 RSD
  newspaper
  -15%
 • Trpezarijski sto Tesla 180

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 67.990,00 RSD Normalna cena 79.988,00 RSD
  newspaper
  -15%
 • Trpezarijski sto Tesla-Roys

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 77.990,00 RSD Normalna cena 91.753,00 RSD
  newspaper
  -15%
 • Trpezarijski sto Elite

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 79.990,00 RSD Normalna cena 94.106,00 RSD
  newspaper
  -15%
 • Trpezarijski sto Chello

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 68.280,00 RSD Normalna cena 80.329,00 RSD
  newspaper
  -15%
 • Trpezarijski sto Icon

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 83.160,00 RSD Normalna cena 97.835,00 RSD
  newspaper
  -15%
 • Trpezarijski sto X-160

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 52.446,00 RSD Normalna cena 61.701,00 RSD
  newspaper
  -15%
 • Trpezarijski sto Ethienne

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 109.771,00 RSD Normalna cena 129.142,00 RSD
  newspaper
  -15%

Trpezarijski stolovi predstavljaju ključni element u dizajniranju svake trpezarije, nudeći ne samo prostor za obroke, već i mesto za druženje, rad i igru. Na namestaj.rs, nudimo široku ponudu trpezarijskih stolova od velikog broja dobavljača iz cele Srbije, što vam omogućava da odaberete između široke palete stilova, od elegantnih i klasičnih do jednostavnih i savremenih. Svaki trpezarijski sto u našoj ponudi je odabran da pruži optimalnu kombinaciju funkcionalnosti, trajnosti i estetskog izražaja, kako bi se savršeno uklopio u vaš prostor i stil života.

 

 

Naš asortiman obuhvata trpezarijske stolove različitih oblika, veličina i materijala, uključujući drvo, metal, staklo, i kombinovane materijale, omogućavajući vam da pronađete savršeni sto koji odgovara vašim specifičnim potrebama i estetskim preferencijama. Bez obzira da li tražite veliki sto za prostranu trpezariju ili kompaktniji model za manji prostor, naša ponuda sadrži opcije koje mogu zadovoljiti različite funkcionalne zahteve i stilske vizije.

 

 

Za svaki trpezarijski sto dostupne su detaljne informacije, uključujući specifikacije o dimenzijama, materijalima i uputstva za održavanje, kako bismo vam olakšali izbor i kupovinu. Uz široku ponudu dostupnu na namestaj.rs, lako je pronaći trpezarijski sto koji ne samo što će obogatiti vašu trpezariju, već će postati centralno mesto za okupljanje vaše porodice i prijatelja, stvarajući nezaboravne trenutke zajedništva.

 

 

Otkrijte našu široku ponudu trpezarijskih stolova na namestaj.rs i izaberite onaj koji će vašu trpezariju pretvoriti u prostor pun topline, stila i funkcionalnosti. Sa trpezarijskim stolovima iz naše kolekcije, svaka trpezarija može postati središte doma, mesto gde se funkcionalnost susreće sa izuzetnim dizajnom i gde se svaki obrok pretvara u poseban događaj.