Mobiliart Trpezarijski stolovi

Pokažite više
chevron-down

Trpezarijski stolovi na namestaj.rs su srce svake trpezarije, mesto okupljanja, razgovora i uživanja u obrocima. Naša ponuda obuhvata raznovrsne modele od brojnih dobavljača širom Srbije, od klasičnog do modernog dizajna, koji su sposobni da zadovolje svaki ukus i potrebu. Bez obzira na veličinu vašeg prostora ili stil dekoracije, pronaći ćete idealan trpezarijski sto koji će doprineti atmosferi i funkcionalnosti vašeg doma, pružajući trajnu vrednost i estetsku privlačnost.


Mobiliart pruža izvanrednu priliku za kreiranje ambijenata po ličnom izboru kroz svoje maloprodajne salone. Sa pet lokacija u Beogradu, Mobiliart nudi širok spektar proizvoda iz najnovijih trendova u LED i dekorativnoj rasveti, osiguravajući zadovoljstvo čak i najzahtevnijih ukusa. Stručno osoblje Mobiliart-a je uvijek spremno da pruži detaljne informacije i obuku o inovacijama u osvetljenju, garantujući da klijenti mogu pronaći idealno rešenje za svoje domove, poslovne prostore i druge objekte. Mobiliart se ponosi najširim izborom LED rasvete brenda V-TAC, pružajući kvalitet i raznovrsnost za svaku namenu.

 

Osim što se fokusira na funkcionalnost, Mobiliart takođe daje veliki značaj estetici kroz dekorativnu rasvetu brendova Brilliant i Britop. Ova ponuda obuhvata kako klasične, tako i savremene dizajne, uključujući podne i zidne lampe, lustere, plafonjere, stolne lampe i rasvetu za spoljašnje prostore visokog kvaliteta. Svi proizvodi su dizajnirani da doprinesu stvaranju jedinstvenog i stilizovanog ambijenta. Za najmlađe, Mobiliart nudi i dečiju rasvetu brenda Dalber, koja je dizajnirana da donese veselje i inspiraciju u svaki dječji prostor.

 

Koncept salona Mobiliart omogućava kupcima da na jednom mestu osmisle i osvjetle enterijer na način koji ostavlja trajni utisak, nudeći kompletna rešenja koja odražavaju lični stil i estetiku. Posetom Mobiliart-u, klijenti mogu otkriti kako da svoj prostor obasjaju novim svetlom, ostvarujući viziju ambijenta po želji.

sort-ascending
 • Trpezarijski sto Barroque manji SCHULLER

  Besplatna isporuka
  225.990,00 RSD
  newspaper
 • Trepzarijski sto Barroque veći SCHULLER

  Besplatna isporuka
  245.990,00 RSD
  newspaper
 • Trpezarijski sto Antica manji SCHULLER

  Besplatna isporuka
  464.990,00 RSD
  newspaper
 • Trpezarijski sto Antica veći SCHULLER

  Besplatna isporuka
  515.990,00 RSD
  newspaper
 • Trpezarijski sto Noa SCHULLER

  Besplatna isporuka
  249.990,00 RSD
  newspaper
 • Trpezarijski sto Alai

  Besplatna isporuka
  199.990,00 RSD
  newspaper
 • Trpezarojski isto Alai beli SCHULLER

  Besplatna isporuka
  199.990,00 RSD
  newspaper

Trpezarijski stolovi predstavljaju ključni element u dizajniranju svake trpezarije, nudeći ne samo prostor za obroke, već i mesto za druženje, rad i igru. Na namestaj.rs, nudimo široku ponudu trpezarijskih stolova od velikog broja dobavljača iz cele Srbije, što vam omogućava da odaberete između široke palete stilova, od elegantnih i klasičnih do jednostavnih i savremenih. Svaki trpezarijski sto u našoj ponudi je odabran da pruži optimalnu kombinaciju funkcionalnosti, trajnosti i estetskog izražaja, kako bi se savršeno uklopio u vaš prostor i stil života.

 

 

Naš asortiman obuhvata trpezarijske stolove različitih oblika, veličina i materijala, uključujući drvo, metal, staklo, i kombinovane materijale, omogućavajući vam da pronađete savršeni sto koji odgovara vašim specifičnim potrebama i estetskim preferencijama. Bez obzira da li tražite veliki sto za prostranu trpezariju ili kompaktniji model za manji prostor, naša ponuda sadrži opcije koje mogu zadovoljiti različite funkcionalne zahteve i stilske vizije.

 

 

Za svaki trpezarijski sto dostupne su detaljne informacije, uključujući specifikacije o dimenzijama, materijalima i uputstva za održavanje, kako bismo vam olakšali izbor i kupovinu. Uz široku ponudu dostupnu na namestaj.rs, lako je pronaći trpezarijski sto koji ne samo što će obogatiti vašu trpezariju, već će postati centralno mesto za okupljanje vaše porodice i prijatelja, stvarajući nezaboravne trenutke zajedništva.

 

 

Otkrijte našu široku ponudu trpezarijskih stolova na namestaj.rs i izaberite onaj koji će vašu trpezariju pretvoriti u prostor pun topline, stila i funkcionalnosti. Sa trpezarijskim stolovima iz naše kolekcije, svaka trpezarija može postati središte doma, mesto gde se funkcionalnost susreće sa izuzetnim dizajnom i gde se svaki obrok pretvara u poseban događaj.