Pommier Trpezarijski stolovi

Pokažite više
chevron-down

Trpezarijski stolovi na namestaj.rs su srce svake trpezarije, mesto okupljanja, razgovora i uživanja u obrocima. Naša ponuda obuhvata raznovrsne modele od brojnih dobavljača širom Srbije, od klasičnog do modernog dizajna, koji su sposobni da zadovolje svaki ukus i potrebu. Bez obzira na veličinu vašeg prostora ili stil dekoracije, pronaći ćete idealan trpezarijski sto koji će doprineti atmosferi i funkcionalnosti vašeg doma, pružajući trajnu vrednost i estetsku privlačnost.


Pommier nameštaj teži da svakom prostoru da lični pečat. Osnovani 2014. godine kao arhitektonski studio, posle nekoliko godina rada na brojnim projektima enterijera, započeli smo sopstvenu proizvodnju nameštaja. Od samog početka, naša vizija je bila stvaranje ekskluzivnog brenda nameštaja sa proizvodima koji se mogu isporučiti bilo gde u svetu direktno.

Naš primarni cilj je ponuditi kupcima proizvode vrhunskog kvaliteta izrade i udobnosti. Svi naši proizvodi su ručno izrađeni i predstavljaju vrhunac onoga što nameštaj može ponuditi, koristeći isključivo materijale prvoklasnog kvaliteta. Za našu proizvodnju koristimo masivno drvo, kožu, staklo i druge prirodne materijale visokog kvaliteta. Pažnja posvećena detaljima je naša primarna briga.

 

Francuski dizajn
Osnivač kompanije i glavni dizajner, francuski arhitekta Charlie Pommier, osigurao je da svaki komad našeg nameštaja ima jedinstven, lep i prepoznatljiv dizajn. Naš nameštaj je objavljivan u mnogim poznatim časopisima, blogovima i TV emisijama – za više informacija posetite našu sekciju Blog.

 

Proizvodnja
Svi naši proizvodi su ručno izrađeni sa posvećenošću detaljima. Drveni delovi su ručno bruseni, proveravajući svaki deo proizvoda. Stolari i tapetari koji rade u našoj kompaniji su profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom u svojoj oblasti. Vreme naše proizvodnje je 45-60 radnih dana. Napomena: 01-15 avgust i 01-15 januar nisu radni dani jer tada smo na kolektivnom odmoru.

 

Visokokvalitetni materijali
Za našu proizvodnju koristimo samo najbolje dostupne materijale evropskog porekla – posebno odabrano masivno drvo – hrast ili orah, visokokvalitetne tkanine kao što su pliš, lan, vuna i mnogo toga. Koža koju koristimo je proizvedena u Italiji.

 

100% Made of European Wood
Svi naši proizvodi su napravljeni u Evropi (Srbija) koristeći 100% evropske materijale. Sve drvo koje koristimo za našu proizvodnju ima FSC sertifikat.

sort-ascending
  • Pommier Orel sto

    Cena na upit
    newspaper

Trpezarijski stolovi predstavljaju ključni element u dizajniranju svake trpezarije, nudeći ne samo prostor za obroke, već i mesto za druženje, rad i igru. Na namestaj.rs, nudimo široku ponudu trpezarijskih stolova od velikog broja dobavljača iz cele Srbije, što vam omogućava da odaberete između široke palete stilova, od elegantnih i klasičnih do jednostavnih i savremenih. Svaki trpezarijski sto u našoj ponudi je odabran da pruži optimalnu kombinaciju funkcionalnosti, trajnosti i estetskog izražaja, kako bi se savršeno uklopio u vaš prostor i stil života.

 

 

Naš asortiman obuhvata trpezarijske stolove različitih oblika, veličina i materijala, uključujući drvo, metal, staklo, i kombinovane materijale, omogućavajući vam da pronađete savršeni sto koji odgovara vašim specifičnim potrebama i estetskim preferencijama. Bez obzira da li tražite veliki sto za prostranu trpezariju ili kompaktniji model za manji prostor, naša ponuda sadrži opcije koje mogu zadovoljiti različite funkcionalne zahteve i stilske vizije.

 

 

Za svaki trpezarijski sto dostupne su detaljne informacije, uključujući specifikacije o dimenzijama, materijalima i uputstva za održavanje, kako bismo vam olakšali izbor i kupovinu. Uz široku ponudu dostupnu na namestaj.rs, lako je pronaći trpezarijski sto koji ne samo što će obogatiti vašu trpezariju, već će postati centralno mesto za okupljanje vaše porodice i prijatelja, stvarajući nezaboravne trenutke zajedništva.

 

 

Otkrijte našu široku ponudu trpezarijskih stolova na namestaj.rs i izaberite onaj koji će vašu trpezariju pretvoriti u prostor pun topline, stila i funkcionalnosti. Sa trpezarijskim stolovima iz naše kolekcije, svaka trpezarija može postati središte doma, mesto gde se funkcionalnost susreće sa izuzetnim dizajnom i gde se svaki obrok pretvara u poseban događaj.