Kare Baštenski stolovi

Pokažite više
chevron-down

Baštenski stolovi na Namestaj.rs donose funkcionalnost i estetiku u vaš spoljašnji životni prostor, nudeći savršeno mesto za jelo, druženje i opuštanje na otvorenom. Sa raznovrsnom ponudom od velikog broja dobavljača širom Srbije, naš asortiman obuhvata sve, od kompaktnih stolova za balkone do prostranih stolova za vrt koji mogu ugostiti veće društvo. Bilo da tražite elegantan metalni sto, otporan ratanski sto ili klasičan drveni sto, naše baštenske stolove karakteriše dizajn koji se lako uklapa u svaku spoljašnju atmosferu, pružajući trajnost i stil.


KARE brend predstavlja vodeću destinaciju za sve koji traže nekonvencionalne, autentične i inspirativne rešenja za opremanje životnog prostora. Od 1981. godine, KARE neprestano iznenađuje i oduševljava, nudeći širok asortiman nameštaja, rasvete i dekorativnih predmeta koji su sinonim za inovativnost i kvalitet. Svaki komad u ponudi je pažljivo odabran da zadovolji visoke standarde dizajna i funkcionalnosti, nudeći jedinstvene unikate i detalje izrađene od punog drveta koje će trajati generacijama.

 

KARE nije samo brend; to je trendseter u svetu dizajna enterijera koji kontinuirano postavlja nove standarde i unosi svežinu u naš životni prostor. Osnovan od strane Jurgena Rajtera i Petera Šonhofena, KARE i danas stoji kao simbol kreativnosti i hrabrosti u dizajnu, privlačeći ljude koji cene lepotu i kvalitet.

Sa više od 200 franšiza i 2000 prodavaca širom sveta, KARE je globalno prisutan i lokalno voljen, inspirišući ljude u preko 40 zemalja. Posebno smo ponosni na KARE Kraftwerk, impresivan prostor u Minhenu koji predstavlja vrhunac naše ponude i mesto gde se možete upustiti u nezaboravno iskustvo opremanja doma.

 

Namestaj.rs je ponosan što može da vam predstavi KARE, brend koji sa svojim neobičnim i pristupačnim kolekcijama dekoriše svet i obogaćuje vaše životne prostore.

sort-ascending
 • Coffee Table Tiki White

  46.100,00 RSD
  newspaper
  Coffee Table Tiki White
 • Table Happy Day

  22.900,00 RSD
  newspaper
  Table Happy Day
 • Side Table Acapulco Mono White

  9.700,00 RSD
  newspaper
  Side Table Acapulco Mono White
 • Side Table Acapulco Mono Black

  9.700,00 RSD
  newspaper
  Side Table Acapulco Mono Black
 • Side Table Acapulco Nature

  9.700,00 RSD
  newspaper
  Side Table Acapulco Nature
 • Coffee TableTiki Black

  46.100,00 RSD
  newspaper
  Coffee TableTiki Black
 • Table Sorrento Grey 80x80cm

  43.200,00 RSD
  newspaper
  Table Sorrento Grey 80x80cm
 • Foldable Table Balcony 60cm

  12.300,00 RSD
  newspaper
  Foldable Table Balcony 60cm
 • Bistro Table Kaffeehaus White 120x60cm

  45.400,00 RSD
  newspaper
  Bistro Table Kaffeehaus White 120x60cm
 • Bistro Table Kaffeehaus White 60x60cm

  26.100,00 RSD
  newspaper
  Bistro Table Kaffeehaus White 60x60cm
 • Bistro Table Kaffeehaus Round WhiteØ 61

  23.100,00 RSD
  newspaper
  Bistro Table Kaffeehaus Round WhiteØ 61
 • Coffee/Dining Table Holiday Black

  55.100,00 RSD
  newspaper
  Coffee/Dining Table Holiday Black
 • Coffee/Dining Table Happy Day

  55.100,00 RSD
  newspaper
  Coffee/Dining Table Happy Day
 • Table Santos 143x83cm

  112.700,00 RSD
  newspaper
  Table Santos 143x83cm
 • Table Sorrento Grey 180x90cm

  70.700,00 RSD
  newspaper
  Table Sorrento Grey 180x90cm

Baštenski stolovi su ključni deo svakog vanjskog prostora, služeći kao centralna tačka okupljanja za porodicu i prijatelje tokom toplih meseci. Na Namestaj.rs, razumemo važnost stvaranja udobnog i privlačnog spoljašnjeg prostora, zato nudimo širok spektar baštenskih stolova od velikog broja dobavljača iz Srbije. Naša ponuda uključuje različite stilove i veličine, od malih stolova idealnih za intimno doručkovanje na balkonu, do velikih stolova dizajniranih za raskošne večere na otvorenom, omogućavajući vam da pronađete savršeni sto koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.

 

 

Izrađeni od visokokvalitetnih materijala otpornih na vremenske uslove, naši baštenski stolovi su napravljeni da traju. Ponuda uključuje stolove od metala, drveta, ratana i drugih izdržljivih materijala, svaki sa jedinstvenim karakteristikama koje doprinose kako funkcionalnosti tako i estetici vašeg spoljašnjeg prostora. Dodatne funkcije, kao što su stolovi sa rupom za suncobran ili sklopivi stolovi za lakše skladištenje, pružaju dodatnu praktičnost i fleksibilnost.

 

 

Otkrijte našu ponudu baštenskih stolova na Namestaj.rs i odaberite onaj koji će vašem spoljašnjem prostoru dodati stil, udobnost i funkcionalnost. Bilo da organizujete porodični ručak pod suncem, večernje okupljanje sa prijateljima ili jednostavno uživate u svojoj kafi u miru prirode, naši baštenski stolovi čine svaki trenutak na otvorenom još posebnijim, pretvarajući vaš vrt, terasu ili balkon u savršeno mesto za stvaranje trajnih uspomena.