Mobiliart Komode i ormarići

Pokažite više
chevron-down

Komode i ormarći na Namestaj.rs nude praktično i stilsko rešenje za skladištenje i organizaciju u svakom delu vašeg doma. Od kompaktnih ormarća koji savršeno staju u uske prostore do prostranih komoda koje nude obilje prostora za skladištenje, naša ponuda obuhvata različite modele koji se mogu uklopiti u bilo koji enterijer. Svaki komad je dizajniran da doprinese redosledu i estetici vašeg prostora, pružajući istovremeno funkcionalnu vrednost i doprinoseći ukupnom izgledu vašeg doma.


Mobiliart pruža izvanrednu priliku za kreiranje ambijenata po ličnom izboru kroz svoje maloprodajne salone. Sa pet lokacija u Beogradu, Mobiliart nudi širok spektar proizvoda iz najnovijih trendova u LED i dekorativnoj rasveti, osiguravajući zadovoljstvo čak i najzahtevnijih ukusa. Stručno osoblje Mobiliart-a je uvijek spremno da pruži detaljne informacije i obuku o inovacijama u osvetljenju, garantujući da klijenti mogu pronaći idealno rešenje za svoje domove, poslovne prostore i druge objekte. Mobiliart se ponosi najširim izborom LED rasvete brenda V-TAC, pružajući kvalitet i raznovrsnost za svaku namenu.

 

Osim što se fokusira na funkcionalnost, Mobiliart takođe daje veliki značaj estetici kroz dekorativnu rasvetu brendova Brilliant i Britop. Ova ponuda obuhvata kako klasične, tako i savremene dizajne, uključujući podne i zidne lampe, lustere, plafonjere, stolne lampe i rasvetu za spoljašnje prostore visokog kvaliteta. Svi proizvodi su dizajnirani da doprinesu stvaranju jedinstvenog i stilizovanog ambijenta. Za najmlađe, Mobiliart nudi i dečiju rasvetu brenda Dalber, koja je dizajnirana da donese veselje i inspiraciju u svaki dječji prostor.

 

Koncept salona Mobiliart omogućava kupcima da na jednom mestu osmisle i osvjetle enterijer na način koji ostavlja trajni utisak, nudeći kompletna rešenja koja odražavaju lični stil i estetiku. Posetom Mobiliart-u, klijenti mogu otkriti kako da svoj prostor obasjaju novim svetlom, ostvarujući viziju ambijenta po želji.

sort-ascending
 • Konzolni sto Barroque SCHULLER

  Besplatna isporuka
  163.990,00 RSD
  newspaper
 • konzolni sto Antica SCHULLER

  Besplatna isporuka
  318.990,00 RSD
  newspaper
 • konzolni sto Artes SCHULLER

  Besplatna isporuka
  139.990,00 RSD
  newspaper

Komode i ormarći su neophodni komadi nameštaja koji služe kao temelj organizovane i stilski uređene kuće. Na Namestaj.rs, naš širok izbor komoda i ormarća dolazi u raznovrsnim stilovima, veličinama i završnim obradama, pružajući savršeno skladišno rešenje za svaku sobu. Bez obzira na to da li tražite elegantnu komodu koja će biti centralni dekorativni element vašeg dnevnog boravka ili funkcionalni ormarić koji će uneti red u vašu kuhinju ili kupatilo, naša ponuda je dizajnirana da zadovolji sve potrebe za skladištenjem sa stilom.

 

 

Svaki komad nameštaja u našoj ponudi kombinuje visokokvalitetne materijale sa pažnjom na detalje, osiguravajući dugotrajnost i estetsku privlačnost. Komode dolaze sa prostranim fiokama i policama, nudeći obilje prostora za organizovanje odeće, posteljine ili dnevnih potrepština, dok ormarći mogu sadržati specijalizovane pregrade za specifične potrebe, kao što su skladištenje posuđa ili kancelarijskih potrepština. Bilo da preferirate minimalistički dizajn ili klasične forme, naši komadi su pažljivo odabrani da unaprede funkcionalnost i estetiku vašeg doma.

 

 

Otkrijte našu ponudu komoda i ormarća na Namestaj.rs i transformišite svoj prostor u oazu organizovanosti i stila. Sa komodama i ormarćima iz naše kolekcije, lako ćete stvoriti uredan i privlačan dom koji odražava vaš lični ukus i pruža praktično rešenje za svakodnevne potrebe za skladištenjem.