Darijana Leta Konzole

Pokažite više
chevron-down

Konzole na Namestaj.rs su elegantan i funkcionalan dodatak svakom prostoru, nudeći sofisticirano rešenje za skladištenje ili izlaganje dekorativnih predmeta. Sa različitim stilovima koji se lako uklapaju u bilo koji enterijer, od modernih minimalističkih do klasičnih sa bogatim detaljima, naša ponuda konzola je idealna za dnevne sobe, hodnike ili kao stilski akcent u spavaćim sobama. Svaka konzola pruža jedinstvenu kombinaciju estetike i praktičnosti, unapređujući izgled i funkciju vašeg doma.


Njihova priča počinje pre gotovo četvrt veka kada je njihova majka, osnivač kompanije, postavila temelje onoga što danas predstavlja porodični biznis u kojem rade sa strašću i predanošću. Darijana je proizvođač tapaciranog nameštaja po meri i narudžbini kupca, a danas zapošljavaju oko 40 izvanrednih pojedinaca koji su ključ njihovog uspeha.

Ono što ih izdvaja je ne samo njihova posvećenost kvalitetu i izradi nameštaja koji će zadovoljiti i najzahtevnije klijente, već i njihova posvećenost humanim vrednostima. U Darijani poštuju ne samo svoje zaposlene već i svoje klijente. Njihov cilj je da stvore iskustvo koje će svima doneti zadovoljstvo i dugoročnu saradnju.

Kompanija se vodi porodičnim duhom, a svaka od tri sestre koje danas zajedno vode ovu kompaniju ima svoje odgovornosti. Ipak, ono što ih čini posebnim je njihova izuzetna harmonija i saradnja. Bez obzira na individualne zadatke, uvek se dogovaraju i donose odluke u interesu kompanije i svojih klijenata.

U Darijani ne posmatraju svoju kompaniju samo kao biznis. Posmatraju je kao deo svoje porodice, i svi koji sarađuju s njima, bilo da su zaposleni ili klijenti, postaju deo te porodice.

Zahvaljuju vam što ste ih posetili i upoznali se sa njihovom pričom. Nadaju se da će imati priliku da i vas uvedu u svet vrhunskog tapaciranog nameštaja po meri i da zajedno stvore lepe trenutke u vašem domu. Slobodno ih kontaktirajte za sva pitanja ili zahteve. Raduju se budućim prilikama za saradnju i stvaranju kvalitetnih proizvoda za vas.


Leta Nameštaj: Sinonim za kvalitet i sofisticiran dizajn

Otkrijte izuzetnost Leta nameštaja, lidera u kreiranju vrhunskih rešenja za opremanje restorana, hotela i baštenskih prostora. Ovaj brend odlikuje se izdržljivošću, stilom i udobnošću, nudeći proizvode koji svaki prostor pretvaraju u pozivno i pamtljivo okruženje.

 

Vodeća pozicija na tržištu Turske

Kao vodeći igrač na tržištu nameštaja u Turskoj, Leta nameštaj zauzima centralno mesto na sceni dizajna i proizvodnje visokokvalitetnog nameštaja. Zahvaljujući decenijama iskustva, Leta se ističe inovativnošću i kvalitetom svojih proizvoda, a njihova sposobnost da se prilagode i anticipiraju potrebe tržišta cementirala je njihovu reputaciju. Posvećenost izvrsnosti učinila je Letu prepoznatljivim brendom širom Turske, poznatim po impresivnom portfoliju projekata i saradnji sa prestižnim imenima u ugostiteljstvu i komercijalnom sektoru. Kontinuirano postavljajući standarde u industriji, Leta demonstrira svoju veličinu i snagu na turskom tržištu nameštaja.

sort-ascending
 • Konzola Sweet Honey

  51.000,00 RSD
  newspaper
 • Konzola Natural

  44.600,00 RSD
  newspaper
 • D 450

  Besplatna isporuka
  Cena na upit
  newspaper
 • D 460

  Besplatna isporuka
  Cena na upit
  newspaper
 • D 470

  Besplatna isporuka
  Cena na upit
  newspaper
 • D 480

  Besplatna isporuka
  Cena na upit
  newspaper
 • D 490

  Besplatna isporuka
  Cena na upit
  newspaper
 • D 500

  Besplatna isporuka
  Cena na upit
  newspaper
 • D 510

  Besplatna isporuka
  Cena na upit
  newspaper
 • D 520

  Besplatna isporuka
  Cena na upit
  newspaper
 • D 530

  Besplatna isporuka
  Cena na upit
  newspaper
 • D 540

  Besplatna isporuka
  Cena na upit
  newspaper

Konzole predstavljaju višenamenski komad nameštaja koji može transformisati bilo koji prostor, dodajući mu sloj elegancije i funkcionalnosti. Na Namestaj.rs, nudimo široku paletu konzola koje se ističu svojim dizajnom i kvalitetom, pružajući idealno mesto za izlaganje umetničkih dela, porodičnih fotografija ili kao praktičnu površinu za svakodnevne potrebe. Bez obzira na to da li je vaš prostor uređen u tradicionalnom, rustičnom ili savremenom stilu, naša ponuda konzola dolazi u različitim oblicima i dimenzijama da zadovolji sve estetske preferencije i prostorne zahteve.

 

 

Od konzola sa čistim i jednostavnim linijama koje doprinose minimalističkom izgledu, do onih sa izrađenim detaljima koji odražavaju klasičnu eleganciju, svaki komad je dizajniran da bude i funkcionalan i dekorativan. Dodatni elementi kao što su fiokice i police pružaju dodatni prostor za skladištenje, dok izbor materijala od drveta, metala ili stakla doprinosi dugovečnosti i estetskoj prilagodljivosti. Konzole iz naše ponude mogu poslužiti kao centralna tačka u vašem hodniku, praktičan dodatak u dnevnoj sobi ili kao diskretni akcent u spavaćoj sobi, unoseći stil i red u vaš dom.

 

 

Istražite našu ponudu konzola na Namestaj.rs i pronađite savršen komad koji će obogatiti vaš prostor svojom funkcionalnošću i stilom. Sa konzolama iz naše kolekcije, lako možete kreirati prostor koji je ne samo organizovan i praktičan, već i izuzetno stilizovan, doprinoseći ukupnoj atmosferi i estetici vašeg doma.