Numanović Cipelarnici

Pokažite više
chevron-down

Cipelarnici na namestaj.rs su esencijalni za održavanje urednosti i organizacije u vašem ulaznom prostoru ili hodniku. Naša ponuda, koja dolazi od raznih dobavljača širom Srbije, nudi širok spektar modela, od jednostavnih i funkcionalnih do modernih i dizajnerskih rešenja. Bilo da tražite kompaktan cipelarnik za manji prostor ili veći, višenamenski model, naš asortiman je dizajniran da zadovolji sve potrebe za skladištenjem obuće, pružajući istovremeno stilski akcent vašem domu.


Numanović je renomirani brend nameštaja koji već godinama zauzima važno mesto na tržištu, nudeći širok spektar proizvoda visokog kvaliteta za opremanje domova i poslovnih prostora. U njihovoj bogatoj ponudi možete pronaći raznovrsne kategorije nameštaja, uključujući ugaone garniture, udobne sofe, fotelje i trosede, dizajnirane tako da zadovolje različite ukuse i potrebe kupaca. Takođe, Numanović se ističe proizvodnjom kvalitetnih trpezarijskih stolova i stolica, koji su kombinacija funkcionalnosti i estetike, pružajući savršen ambijent za porodične obroke i okupljanja. Spavaće sobe iz njihove ponude donose harmoniju i stil, uključujući elegantne krevete i prostrane ormare koji obećavaju udobnost i organizovan prostor. 

sort-ascending
 • Cipelar EVERY DAY 3F

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 8.990,00 RSD Normalna cena 11.238,00 RSD
  newspaper
  -20%
 • Cipelar SILK 3F

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 8.990,00 RSD Normalna cena 11.238,00 RSD
  newspaper
  -20%
 • Cipelar FACE 2F2K, bela

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 8.993,00 RSD Normalna cena 14.988,00 RSD
  newspaper
  -40%
 • Cipelar EVERY DAY 4K, bela

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 8.490,00 RSD Normalna cena 10.613,00 RSD
  newspaper
  -20%
 • Cipelar EVERY DAY 3F1K

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 11.490,00 RSD Normalna cena 14.363,00 RSD
  newspaper
  -20%
 • Cipelar WAVE 4D bela

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 15.356,00 RSD Normalna cena 23.625,00 RSD
  newspaper
  -35%
 • Cipelar WAVE 3D bela

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 12.919,00 RSD Normalna cena 19.875,00 RSD
  newspaper
  -35%
 • Cipelar WAVE 2D bela

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 10.481,00 RSD Normalna cena 16.125,00 RSD
  newspaper
  -35%
 • Polica za cipele A25, silver

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 1.643,00 RSD Normalna cena 2.988,00 RSD
  newspaper
  -45%

Cipelarnici predstavljaju neophodan element u svakom domu, nudeći praktično rešenje za skladištenje obuće i očuvanje urednosti vašeg ulaznog prostora ili hodnika. Na namestaj.rs, imate priliku da birate između bogate ponude cipelarnika od brojnih dobavljača iz cele Srbije, uključujući različite stilove, veličine i materijale. Naš asortiman obuhvata sve od minimalističkih modela koji se savršeno uklapaju u svaki prostor, do sofisticiranih dizajnerskih cipelarnika koji služe kao dekorativni elementi, doprinoseći estetici vašeg doma.

 

 

Bez obzira na to da li vam je potreban mali cipelarnik koji može stati u uski hodnik ili veći model sa dodatnim prostorom za skladištenje, naša ponuda je kreirana da odgovori na sve zahteve. Cipelarnici iz naše kolekcije dolaze u različitim izvedbama, uključujući modele sa policama, fiokama i klupama, pružajući fleksibilnost i funkcionalnost. Svaki cipelarnik dolazi sa detaljnim opisima i specifikacijama, uključujući informacije o dimenzijama i materijalima, kako bismo vam olakšali odabir i kupovinu.

 

 

Otkrijte našu široku ponudu cipelarnika na namestaj.rs i pronađite idealno rešenje za skladištenje obuće koje će unaprediti organizaciju i estetiku vašeg ulaznog prostora ili hodnika. Sa cipelarnicima iz naše kolekcije, svaki dom može postati prostor veće organizovanosti, gde svaki par obuće ima svoje mesto, a ulazni prostor zrači dobrodošlicom i stilom.