Solarne lampe

Pokažite više
chevron-down

Solarne lampe za baštu na namestaj.rs nude ekološki prihvatljivo i praktično rešenje za osvetljenje vašeg spoljnog prostora. Naša široka ponuda obuhvata sve, od diskretnih staza sa solarnim svetlima do elegantnih visećih lampiona i dekorativnih reflektora. Ove lampe koriste sunčevu energiju za punjenje svojih baterija tokom dana, pružajući svetlost noću bez potrebe za električnim napajanjem. Idealne su za osvetljavanje staza, terasa, dvorišta ili bašti, dodajući šarm i funkcionalnost vašem spoljnom prostoru. Pregledajte našu ponudu solarne rasvete za baštu i osvežite vašu spoljašnjost uz održivo i efikasno osvetljenje.

sort-ascending
 • LED solarna baštenska lampa u obliku jajeta V-TAC

  Besplatna isporuka
  4.990,00 RSD
  newspaper
 • Solarna RGB LED svetiljka Solaris kocka BRITOP

  Besplatna isporuka
  7.300,00 RSD
  newspaper
 • Solarna RGB LED svetiljka Solaris lopta BRITOP

  Besplatna isporuka
  6.900,00 RSD
  newspaper
 • Solarna RGB LED svetiljka Solaris valjak Britop

  Besplatna isporuka
  6.900,00 RSD
  newspaper

Na namestaj.rs, naša kategorija "Solarne lampe za baštu" predstavlja ekološki osvešćen izbor za sve koji žele da obogate svoje spoljašnje prostore svetlošću bez dodatnih troškova na električnu energiju. Solarne lampe koriste energiju sunca za osvetljenje staza, cvetnih leja, terasa i drugih spoljnih površina, što ih čini idealnim rešenjem za održivo osvetljenje vašeg vrta.

 

 

Naš asortiman solarnih lampi obuhvata različite dizajne – od diskretnih svetiljki koje se lako uklapaju u prirodno okruženje do stilizovanih modela koji služe kao dekorativni elementi tokom dana i izvore svetlosti noću. Bez obzira da li tražite solarnu lampu za osvetljenje staze, akcentno svetlo za posebne elemente u bašti ili jednostavno želite da dodate svetlosne akcente za večernje uživanje na otvorenom, na namestaj.rs možete pronaći proizvode koji odgovaraju vašim potrebama.

 

 

Svaka solarna lampa u našoj ponudi dolazi sa jasnim opisom, tehničkim karakteristikama i visokokvalitetnim slikama koje olakšavaju izbor. Ove lampe su dizajnirane da budu izdržljive i otporne na različite vremenske uslove, te su opremljene sa solarnim panelima visoke efikasnosti, što osigurava dugotrajnu upotrebu bez potrebe za održavanjem.

 

 

Istražite našu ponudu solarnih lampi na namestaj.rs i izaberite ekološki prihvatljive opcije koje ne samo što štede energiju, već i doprinose lepoti i funkcionalnosti vašeg spoljnog prostora. Sa solarnim lampama iz naše kolekcije, možete uživati u prelepom i osvetljenom vrtu tokom cele godine, bez dodatnih troškova na električnu energiju.