Numanović Kreveti

Pokažite više
chevron-down

Kreveti dostupni na namestaj.rs predstavljaju ključan element svakog spavaćeg ambijenta, oni su i izraz ličnog stila i udobnosti. Iz naše raznovrsne selekcije, koja uključuje modele od mnogobrojnih dobavljača širom Srbije, možete izabrati od minimalističkih do sofisticiranih dizajnerskih kreveta. Bez obzira da li tražite robustan i podržavajući krevet za kvalitetan san ili komad namještaja koji će upotpuniti izgled vaše spavaće sobe, naša ponuda je tu da odgovori na svaku vašu potrebu, spajajući funkcionalnost sa estetikom na najbolji mogući način.


Numanović je renomirani brend nameštaja koji već godinama zauzima važno mesto na tržištu, nudeći širok spektar proizvoda visokog kvaliteta za opremanje domova i poslovnih prostora. U njihovoj bogatoj ponudi možete pronaći raznovrsne kategorije nameštaja, uključujući ugaone garniture, udobne sofe, fotelje i trosede, dizajnirane tako da zadovolje različite ukuse i potrebe kupaca. Takođe, Numanović se ističe proizvodnjom kvalitetnih trpezarijskih stolova i stolica, koji su kombinacija funkcionalnosti i estetike, pružajući savršen ambijent za porodične obroke i okupljanja. Spavaće sobe iz njihove ponude donose harmoniju i stil, uključujući elegantne krevete i prostrane ormare koji obećavaju udobnost i organizovan prostor. 

sort-ascending
 • Sirius Crown SRCL1161B-C87

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 84.500,00 RSD Normalna cena 105.625,00 RSD
  newspaper
  -20%
 • Krevet ORIENTAL TREE HUDL1122-M525

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 36.900,00 RSD Normalna cena 46.125,00 RSD
  newspaper
  -20%

Kreveti su više od osnovnog komada nameštaja, oni su srce spavaće sobe i osnova za noći pune mirnog sna. Na namestaj.rs, možete pronaći široku paletu kreveta, od jednostavnih modela idealnih za minimalistički uređen prostor, do luksuznih dizajnerskih opcija. Naša ponuda obuhvata različite stilove, materijale i funkcionalnosti, uzimajući u obzir raznovrsne želje i potrebe, sa proizvodima od brojnih dobavljača iz cele Srbije.

 

 

Bez obzira na to da li preferirate klasičan izgled bračnih kreveta, praktičnost kreveta sa dodatnim prostorom za skladištenje, ili moderni izgled platformskih kreveta, naš asortiman je pažljivo sastavljen da pruži optimalnu udobnost i stil. Izrađeni od visokokvalitetnih materijala kao što su masivno drvo, metal, i otporne tkanine, kreveti iz naše ponude garantuju izdržljivost i dugovečnost.

 

 

Istraživanjem naše ponude kreveta na namestaj.rs, bićete u prilici da odaberete idealan krevet koji ne samo što obezbeđuje mesto za odmor i oporavak, već i estetski doprinosi vašem životnom prostoru. Svaki krevet dolazi sa detaljnim opisom, uključujući specifikacije i dimenzije, kako bismo olakšali vaš izbor. Pronađite savršeni krevet koji će svaku noć pretvoriti u iskustvo udobnosti, stila i kvaliteta, i učinite svoju spavaću sobu oazom mira i opuštanja.