Dalas Noćni ormarići

Pokažite više
chevron-down

Noćni ormarići na Namestaj.rs su neophodan dodatak svakoj spavaćoj sobi, nudeći savršenu kombinaciju funkcionalnosti i stila. Iz naše bogate ponude, koja dolazi od raznih dobavljača širom Srbije, možete izabrati modele koji se uklapaju u sve, od minimalističkih do luksuznih spavaćih soba. Bilo da tražite prostor za skladištenje vaših knjiga, lampi ili budilnika, naši noćni ormarići su pažljivo odabrani da dodaju praktičnost vašem prostoru i da ulepšaju vaše okruženje.


Osnovan 1990. godine u Tutinu, Dalas Nameštaj je započeo svoje putovanje kao porodična fabrika specijalizovana za proizvodnju tapaciranog nameštaja. Osnovani na čvrstim temeljima posvećenosti i kvaliteta, brzo su rasli, šireći svoje kapacitete i tim. Godina 1994. bila je prekretnica za Dalas Nameštaj, obeležena izgradnjom moderne fabrike opremljene najsavremenijom opremom i tehnologijom, što je doprinelo intenzivnom ekonomskom, tehnološkom i investicionom razvoju preduzeća.

 

Tokom više od dve decenije rada, Dalas Nameštaj se izdvojio kao prepoznatljiv brend ne samo na tržištu Srbije već i u regionu. Današnji Dalas čini impresivan skup kapaciteta: fabrike za proizvodnju tapaciranog nameštaja, uključujući specijalizaciju za kožne garniture, kao i široku mrežu maloprodajnih objekata, salona nameštaja i robnih kuća.

sort-ascending
  • Noćni ormarić Tesla Walnut

    Besplatna isporuka
    Posebna cena 19.990,00 RSD Normalna cena 23.518,00 RSD
    newspaper
    -15%

Noćni ormarići predstavljaju ključan element svake dobro organizovane spavaće sobe, pružajući ne samo neophodno mesto za odlaganje već i doprinoseći ukupnoj estetici prostora. Na Namestaj.rs, naša široka selekcija noćnih ormarića od dobavljača iz Srbije obuhvata različite stilove, boje i materijale, omogućavajući vam da nađete idealan komad koji odgovara vašem ličnom stilu i potrebama. Od klasičnih drvenih ormarića koji donose toplinu i eleganciju, do modernih modela sa čistim linijama i inovativnim dizajnom, naši noćni ormarići su dizajnirani da se savršeno uklope u vašu spavaću sobu.

 

 

Svaki noćni ormarić u našoj ponudi je odabran s posebnom pažnjom na praktičnost i estetsku vrednost. Mnogi modeli sadrže dodatne funkcije poput fioka i polica, pružajući vam dodatni prostor za organizaciju i čuvanje vaših esencijalnih predmeta na dohvat ruke. Pored toga, dizajn naših noćnih ormarića pažljivo je osmišljen da komplementira širok spektar kreveta i ostalog nameštaja u spavaćoj sobi, čineći vaš prostor harmoničnim i funkcionalnim.

 

 

Istražite našu ponudu noćnih ormarića na Namestaj.rs i pronađite savršeni dodatak koji će obogatiti vašu spavaću sobu, unoseći u nju stil, funkcionalnost i organizaciju. Sa noćnim ormarićima iz naše kolekcije, svaka spavaća soba postaje prostor gdje se udobnost i dizajn susreću, stvarajući idealno okruženje za odmor i relaksaciju.