Dalas Ormari

Pokažite više
chevron-down

Ormari na Namestaj.rs predstavljaju idealno rešenje za sve koji žele da unaprede organizaciju i estetiku svojih prostora. Sa raznolikom ponudom koja dolazi od brojnih dobavljača širom Srbije, naš asortiman uključuje ormare za svaku sobu, potrebu i stilski izraz. Od elegantnih garderobera do praktičnih komoda, naši ormari su pažljivo odabrani da pružaju maksimalnu funkcionalnost i da doprinesu lepoti vašeg doma, osiguravajući da svaki predmet ima svoje mesto.


Osnovan 1990. godine u Tutinu, Dalas Nameštaj je započeo svoje putovanje kao porodična fabrika specijalizovana za proizvodnju tapaciranog nameštaja. Osnovani na čvrstim temeljima posvećenosti i kvaliteta, brzo su rasli, šireći svoje kapacitete i tim. Godina 1994. bila je prekretnica za Dalas Nameštaj, obeležena izgradnjom moderne fabrike opremljene najsavremenijom opremom i tehnologijom, što je doprinelo intenzivnom ekonomskom, tehnološkom i investicionom razvoju preduzeća.

 

Tokom više od dve decenije rada, Dalas Nameštaj se izdvojio kao prepoznatljiv brend ne samo na tržištu Srbije već i u regionu. Današnji Dalas čini impresivan skup kapaciteta: fabrike za proizvodnju tapaciranog nameštaja, uključujući specijalizaciju za kožne garniture, kao i široku mrežu maloprodajnih objekata, salona nameštaja i robnih kuća.

sort-ascending
 • Plakar Tesla 200 - novi

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 112.600,00 RSD Normalna cena 132.471,00 RSD
  newspaper
  -15%
 • Plakar Tesla 250 - novi

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 139.990,00 RSD Normalna cena 164.694,00 RSD
  newspaper
  -15%

Ormari su ključni elementi u stvaranju urednog i stilski doslednog doma, služeći ne samo kao neophodni prostor za odlaganje garderobe već i kao dekorativni komadi koji upotpunjuju izgled svake sobe. Na Namestaj.rs, naša opsežna kolekcija ormara od izabranih dobavljača širom Srbije nudi raznovrsnost u dizajnu, funkciji i materijalima. Bez obzira na to da li je vaš prioritet veliki kapacitet za odlaganje, specifične dimenzije koje se uklapaju u ograničen prostor, ili jedinstveni dizajnerski detalji koji odražavaju vaš lični stil, naši ormari su dizajnirani da zadovolje svaku od tih potreba.

 

 

Svaki ormar u našoj ponudi je odabran sa posebnom pažnjom na kvalitet izrade i estetiku, od klasičnih drvenih modela koji donose toplinu i eleganciju, do modernih komada sa čistim linijama i inovativnim materijalima. Pored standardnih opcija, nudimo i ormare sa prilagodljivim rešenjima, poput podesivih polica i ugrađene rasvete, kako bismo vam pomogli da kreirate savršeno organizovan i vizuelno privlačan prostor.

 

 

Otkrijte našu ponudu ormara na Namestaj.rs i transformišite svoj dom u prostor gdje funkcionalnost susreće besprekoran stil. Sa širokim spektrom opcija dostupnih na jednom mestu, lako je pronaći idealan ormar koji ne samo da zadovoljava vaše praktične potrebe već i doprinosi celokupnom estetskom izgledu vašeg životnog prostora, čineći svaku sobu još lepšom i organizovanijom.