BC Group Gejmerske stolice

Pokažite više
chevron-down

Gejmerske stolice na Namestaj.rs su dizajnirane da pruže vrhunsku udobnost i podršku tokom dugih sati igranja, kombinujući ergonomski dizajn sa modernim stilom. Sa širokim izborom modela koji zadovoljavaju različite ukuse i potrebe, naša ponuda gejmerskih stolica idealna je za svakog entuzijastu video igara. Bez obzira da li tražite stolicu sa visokim naslonom, podesivim opcijama ili dodatnim jastucima za podršku, naše gejmerske stolice su napravljene da unaprede vaše igračko iskustvo, pružajući stil, funkcionalnost i neuporedivu udobnost.


BC Group se ponosi svojom bogatom tradicijom dužom od 20 godina, tokom kojih je firma postavila temelje za razvoj online poslovanja u Srbiji, bivši među pionirima u ovoj oblasti. Od samog početka, BC Group se rukovodio principom etičkog i zakonski usklađenog ophođenja prema svakom kupcu, standard koji je prepoznat i nagrađivan kako na domaćem tako i na nivou Evropske Unije.

 

Sa preko 85 posvećenih zaposlenih, BC Group je usmeren ka jednom cilju - osigurati da kupci imaju pristup širokom asortimanu artikala iz različitih kategorija, po uslovima koji su među najpovoljnijima na tržištu. Ponosimo se raznolikim opcijama plaćanja, brzom i kvalitetnom isporukom, kao i efikasnom službom za korisničku podršku i reklamacije. Svi ovi elementi su ključni u našoj misiji da obezbedimo izvanredno iskustvo kupovine za svakog pojedinca.

sort-ascending
 • HANAH HOME XFly Vendetta Red

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 41.213,00 RSD Normalna cena 51.517,00 RSD
  newspaper
  -20%
  Dodatnih 10% popusta uz kupon
 • HANAH HOME XFly Vendetta Blue

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 41.213,00 RSD Normalna cena 51.517,00 RSD
  newspaper
  -20%
  Dodatnih 10% popusta uz kupon
 • HANAH HOME Stolica XFly Machete Red

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 29.732,00 RSD Normalna cena 37.166,00 RSD
  newspaper
  -20%
  Dodatnih 10% popusta uz kupon

Gejmerske stolice postale su ključan deo setup-a svakog ozbiljnog igrača, nudeći ne samo udobnost i podršku potrebnu za maratonske sesije igranja, već i dodajući estetsku vrednost igračkom prostoru. Na Namestaj.rs, naša selekcija gejmerskih stolica obuhvata najnovije modele koji su opremljeni sa naprednim ergonomskim karakteristikama i stilskim detaljima. Od stolica sa dinamičnim dizajnom i RGB osvetljenjem, do onih koje nude sofisticiranu jednostavnost i vrhunsku izradu, naše gejmerske stolice su pažljivo odabrane da zadovolje sve aspekte savremenog gaminga.

 

 

Svaka gejmerska stolica u našoj ponudi je razvijena sa misijom da pruži optimalnu podršku i udobnost, sa podesivim naslonima za leđa, naslonima za ruke i mehanizmima za naginjanje koji omogućavaju personalizaciju sedišta prema vašim potrebama. Materijali visokog kvaliteta osiguravaju dugotrajnost i izdržljivost, dok inovativni dizajni i boje omogućavaju da vaša gejmerska stolica postane izraz vaše ličnosti i stila.

 

 

Otkrijte našu ponudu gejmerskih stolica na Namestaj.rs i pronađite savršen model koji će podići vaše igračko iskustvo na novi nivo. Sa gejmerskim stolicama iz naše kolekcije, svaka igra postaje još intenzivnija i udobnija, omogućavajući vam da se u potpunosti posvetite svojoj strasti, uz garantovanu podršku i stil koji zadovoljavaju vaše potrebe.