Dekorativni tanjiri

Pokažite više
chevron-down

Dekorativni tanjiri na namestaj.rs su više od običnih posuda za serviranje; oni su umetnička dela koja mogu transformisati vaš dom. Naša kolekcija uključuje različite stilove, od tradicionalnih ručno oslikanih modela do savremenih minimalističkih dizajna, savršenih za izlaganje na zidovima ili u vitrinama. Bez obzira da li ih koristite za posebne prilike ili kao stalni dekorativni element u vašem domu, naši dekorativni tanjiri dodaju boju i karakter bilo kojoj sobi. Pregledajte našu ponudu i odaberite tanjire koji će vašem prostoru dodati estetsku vrednost i priču.

sort-ascending
 • Deco Plate Avocados Ø40cm

  11.100,00 RSD
  newspaper
  Deco Plate Avocados Ø40cm
 • Plate Los Cabos Ø22cm

  3.700,00 RSD
  newspaper
  Plate Los Cabos Ø22cm
 • Plate Los Cabos Ø27cm

  5.300,00 RSD
  newspaper
  Plate Los Cabos Ø27cm

U našoj specijalnoj kategoriji "Dekorativni tanjiri" na namestaj.rs, istražite širok spektar elegantnih i inspirativnih tanjira koji će uneti dodatnu dozu stila, šarma i individualnosti u vaš dom ili prostor. Dekorativni tanjiri nisu samo praktični komadi posuđa, već su i umetnički elementi koji mogu dodati estetsku vrednost i personalnost u vaš prostor.

 

 

Naša kolekcija dekorativnih tanjira obuhvata različite stilove, motive, materijale i dimenzije, prilagođene različitim ukusima i enterijerima. Bez obzira da li preferirate klasične porcelanske tanjire, moderne verzije sa geometrijskim uzorcima, ili rustične tanjire od keramike, naša platforma nudi raznovrsne opcije koje će zadovoljiti sve vaše potrebe.

 

 

Svaki dekorativni tanjir na namestaj.rs pažljivo je odabran kako bi pružio visok kvalitet i estetsku vrednost. Materijali su pažljivo birani, a dizajn je pažljivo osmišljen kako bi se osiguralo da svaki tanjir doprinosi lepoti i atmosferi vašeg prostora.

 

 

Pored estetske vrednosti, dekorativni tanjiri mogu imati i funkcionalnu svrhu, poput dekoracije trpezarijskog stola, zidnih elemenata ili jednostavno kao ukrasni detalji u prostoru. Oni mogu dodati šarm, boju i teksturu u vaš dom, stvarajući prijatan ambijent i izražavajući vaš individualni stil.

 

 

Istražite našu kolekciju dekorativnih tanjira na namestaj.rs i pronađite savršene komade koji će uneti dodatni stil, eleganciju i toplinu u vaš dom. Sa najkvalitetnijim dekorativnim tanjirima koje nudimo, možete stvoriti prostor koji odražava vašu jedinstvenu estetiku i ukus. Oživite svoj prostor uz dekorativne tanjire sa namestaj.rs.