Kare Stoni satovi

Pokažite više
chevron-down

Stoni satovi dostupni na namestaj.rs kombinuju funkcionalnost sa stilskom izražajnošću, nudeći vam širok izbor modela koji će se savršeno uklopiti u svaki enterijer. Od tradicionalnih do modernih dizajna, naša kolekcija stonih satova je idealna za dodavanje sofisticiranog dodira vašem radnom stolu, dnevnoj sobi ili spavaćoj sobi. Svaki sat je pažljivo odabran kako bi osigurao kvalitet i trajnost, a raznovrsnost materijala i oblika zadovoljiće i najzahtevnije ukuse. Pregledajte našu ponudu i odaberite stoni sat koji ne samo što će pratiti vreme, već će obogatiti i dekor vašeg doma.


KARE brend predstavlja vodeću destinaciju za sve koji traže nekonvencionalne, autentične i inspirativne rešenja za opremanje životnog prostora. Od 1981. godine, KARE neprestano iznenađuje i oduševljava, nudeći širok asortiman nameštaja, rasvete i dekorativnih predmeta koji su sinonim za inovativnost i kvalitet. Svaki komad u ponudi je pažljivo odabran da zadovolji visoke standarde dizajna i funkcionalnosti, nudeći jedinstvene unikate i detalje izrađene od punog drveta koje će trajati generacijama.

 

KARE nije samo brend; to je trendseter u svetu dizajna enterijera koji kontinuirano postavlja nove standarde i unosi svežinu u naš životni prostor. Osnovan od strane Jurgena Rajtera i Petera Šonhofena, KARE i danas stoji kao simbol kreativnosti i hrabrosti u dizajnu, privlačeći ljude koji cene lepotu i kvalitet.

Sa više od 200 franšiza i 2000 prodavaca širom sveta, KARE je globalno prisutan i lokalno voljen, inspirišući ljude u preko 40 zemalja. Posebno smo ponosni na KARE Kraftwerk, impresivan prostor u Minhenu koji predstavlja vrhunac naše ponude i mesto gde se možete upustiti u nezaboravno iskustvo opremanja doma.

 

Namestaj.rs je ponosan što može da vam predstavi KARE, brend koji sa svojim neobičnim i pristupačnim kolekcijama dekoriše svet i obogaćuje vaše životne prostore.

sort-ascending
 • Table Clock Rabbit 10x21cm

  9.100,00 RSD
  newspaper
  Table Clock Rabbit 10x21cm
 • Table Clock Nostalgie Handle 20x22cm

  10.800,00 RSD
  newspaper
  Table Clock Nostalgie Handle 20x22cm
 • Table Clock City 33x7cm

  11.600,00 RSD
  newspaper
  Table Clock City 33x7cm
 • Table Clock Favola 9x26cm

  4.900,00 RSD
  newspaper
  Table Clock Favola 9x26cm
 • Table Clock Gentleman Dog

  9.100,00 RSD
  newspaper
  Table Clock Gentleman Dog
 • Table Clock Gentleman Deer

  9.300,00 RSD
  newspaper
  Table Clock Gentleman Deer
 • Floor Clock Gentleman Dog 138

  33.800,00 RSD
  newspaper
  Floor Clock Gentleman Dog 138

U našoj posebnoj kategoriji "Stoni satovi" na namestaj.rs, istražite širok asortiman elegantnih i funkcionalnih satova koji će dodati dozu stila i praktičnosti u vaš dom ili kancelariju. Stoni satovi su ne samo korisni za praćenje vremena, već su i dekorativni elementi koji mogu uneti dodatnu estetiku u prostoriju.

 

 

Naša kolekcija stonih satova nudi raznovrsne stilove, oblike i veličine, prilagođene različitim ukusima i enterijerima. Bez obzira da li preferirate klasične stolne satove sa analognim brojčanikom, moderne modele sa digitalnim displejom ili rustične verzije sa drvenim ili metalnim okvirom, naša platforma nudi širok spektar opcija koje će zadovoljiti sve vaše potrebe.

 

 

Svaki stoni sat na namestaj.rs pažljivo je dizajniran i izrađen od visokokvalitetnih materijala, garantujući trajnost i tačnost merenja vremena. Satovi su dostupni u različitim veličinama i oblicima, omogućavajući vam da izaberete onaj koji najbolje odgovara prostoru u kojem će se nalaziti.

 

 

Pored funkcionalnosti, naši stoni satovi mogu dodati i estetsku vrednost vašem prostoru, bilo da se koriste kao centralni dekorativni element na stolu, komodi ili radnom stolu. Njihov dizajn može doprineti atmosferi prostorije, dodajući notu elegancije, modernosti ili rustičnog šarma, u zavisnosti od vaših preferencija.

 

 

Istražite našu kolekciju stonih satova na namestaj.rs i pronađite savršen komad koji će uneti dodatni stil i praktičnost u vaš dom ili kancelariju. Sa najkvalitetnijim stonim satovima koje nudimo, možete biti sigurni da ćete uživati u eleganciji i pouzdanosti svakog trenutka. Osvježite svoj prostor i unesite dodatni šarm uz stolne satove sa namestaj.rs.