Mobiliart Zidni satovi

Pokažite više
chevron-down

Zidni satovi na Namestaj.rs predstavljaju funkcionalan i estetski dodatak svakom prostoru, nudeći širok izbor stilova od brojnih dobavljača širom Srbije. Od klasičnih dizajna koji unose eleganciju do modernih kreacija koje odražavaju savremenost, naša ponuda zidnih satova je pažljivo odabrana da zadovolji različite ukuse i potrebe. Ovi satovi ne samo što služe kao praktični pokazatelji vremena, već i kao dekorativni elementi koji doprinose karakteru i atmosferi vašeg doma.


Mobiliart pruža izvanrednu priliku za kreiranje ambijenata po ličnom izboru kroz svoje maloprodajne salone. Sa pet lokacija u Beogradu, Mobiliart nudi širok spektar proizvoda iz najnovijih trendova u LED i dekorativnoj rasveti, osiguravajući zadovoljstvo čak i najzahtevnijih ukusa. Stručno osoblje Mobiliart-a je uvijek spremno da pruži detaljne informacije i obuku o inovacijama u osvetljenju, garantujući da klijenti mogu pronaći idealno rešenje za svoje domove, poslovne prostore i druge objekte. Mobiliart se ponosi najširim izborom LED rasvete brenda V-TAC, pružajući kvalitet i raznovrsnost za svaku namenu.

 

Osim što se fokusira na funkcionalnost, Mobiliart takođe daje veliki značaj estetici kroz dekorativnu rasvetu brendova Brilliant i Britop. Ova ponuda obuhvata kako klasične, tako i savremene dizajne, uključujući podne i zidne lampe, lustere, plafonjere, stolne lampe i rasvetu za spoljašnje prostore visokog kvaliteta. Svi proizvodi su dizajnirani da doprinesu stvaranju jedinstvenog i stilizovanog ambijenta. Za najmlađe, Mobiliart nudi i dečiju rasvetu brenda Dalber, koja je dizajnirana da donese veselje i inspiraciju u svaki dječji prostor.

 

Koncept salona Mobiliart omogućava kupcima da na jednom mestu osmisle i osvjetle enterijer na način koji ostavlja trajni utisak, nudeći kompletna rešenja koja odražavaju lični stil i estetiku. Posetom Mobiliart-u, klijenti mogu otkriti kako da svoj prostor obasjaju novim svetlom, ostvarujući viziju ambijenta po želji.

sort-ascending
 • Zidni sat Kairos ovalni SCHULLER

  Besplatna isporuka
  99.990,00 RSD
  newspaper
 • Zidni sat Kairos SCHULLER

  Besplatna isporuka
  73.990,00 RSD
  newspaper
 • Zidni sat Aurora SCHULLER

  Besplatna isporuka
  34.990,00 RSD
  newspaper

Zidni satovi su više od običnih uređaja za merenje vremena; oni su ključni komadi dekora koji mogu definisati prostor i dodati mu karakter. Na Namestaj.rs, nudimo obimnu kolekciju zidnih satova od raznih dobavljača iz Srbije, omogućavajući vam da izaberete savršeni sat koji će komplementirati vaš dom. Naš asortiman uključuje široku paletu dizajna, od tradicionalnih i vintage modela koji pružaju toplinu i šarm, do minimalističkih i avangardnih satova koji donose moderan pečat vašem prostoru.

 

 

Svaki zidni sat u našoj ponudi je odabran s posebnom pažnjom na detalje, kvalitet izrade i dizajnersku vrednost, osiguravajući da svaki komad ne samo da je funkcionalan, već i da estetski obogaćuje vaše životne i radne prostore. Bilo da tražite centralni komad za svoj dnevni boravak, elegantan dodatak za kancelariju, ili upečatljiv sat koji će privlačiti poglede u hodniku, naši zidni satovi su idealni za dodavanje finalnih detalja vašem enterijeru.

 

 

Otkrijte našu ponudu zidnih satova na Namestaj.rs i pronađite onaj koji će ne samo pratiti vaše vreme, već i upotpuniti estetiku vašeg doma. Sa takvom raznolikošću stilova i dizajna, lako je pronaći zidni sat koji odgovara vašim potrebama i koji će svakodnevno inspirisati i impresionirati, čineći svaki trenutak merljivim u stilu.