Kare Vinske vitrine

Pokažite više
chevron-down

Vinske vitrine na Namestaj.rs su esencijalni dodatak za svakog ljubitelja vina, nudeći savršenu kombinaciju funkcionalnosti i estetike za čuvanje i izlaganje vaše vinske kolekcije. Sa širokim izborom modela koji se uklapaju u različite prostore, od elegantnih staklenih vitrina do praktičnih ormarća sa temperaturnim kontrolama, naša ponuda vinskih vitrina zadovoljava potrebe i najzahtevnijih somelijera. Idealne za čuvanje vina pod optimalnim uslovima, naše vinske vitrine su dizajnirane da unaprede vaš dom i učine svaku degustaciju vina posebnim iskustvom.


KARE brend predstavlja vodeću destinaciju za sve koji traže nekonvencionalne, autentične i inspirativne rešenja za opremanje životnog prostora. Od 1981. godine, KARE neprestano iznenađuje i oduševljava, nudeći širok asortiman nameštaja, rasvete i dekorativnih predmeta koji su sinonim za inovativnost i kvalitet. Svaki komad u ponudi je pažljivo odabran da zadovolji visoke standarde dizajna i funkcionalnosti, nudeći jedinstvene unikate i detalje izrađene od punog drveta koje će trajati generacijama.

 

KARE nije samo brend; to je trendseter u svetu dizajna enterijera koji kontinuirano postavlja nove standarde i unosi svežinu u naš životni prostor. Osnovan od strane Jurgena Rajtera i Petera Šonhofena, KARE i danas stoji kao simbol kreativnosti i hrabrosti u dizajnu, privlačeći ljude koji cene lepotu i kvalitet.

Sa više od 200 franšiza i 2000 prodavaca širom sveta, KARE je globalno prisutan i lokalno voljen, inspirišući ljude u preko 40 zemalja. Posebno smo ponosni na KARE Kraftwerk, impresivan prostor u Minhenu koji predstavlja vrhunac naše ponude i mesto gde se možete upustiti u nezaboravno iskustvo opremanja doma.

 

Namestaj.rs je ponosan što može da vam predstavi KARE, brend koji sa svojim neobičnim i pristupačnim kolekcijama dekoriše svet i obogaćuje vaše životne prostore.

sort-ascending
 • Wine Shelf Polpo 44x49cm

  24.700,00 RSD
  newspaper
  Wine Shelf Polpo 44x49cm
 • Wall Wine Shelf Bistro Double 70x160cm

  55.100,00 RSD
  newspaper
  Wall Wine Shelf Bistro Double 70x160cm
 • Wall Wine Shelf Bistro Uno 36x160cm

  27.700,00 RSD
  newspaper
  Wall Wine Shelf Bistro Uno 36x160cm
 • Wall Wine Shelf Bistro 42x120cm

  19.000,00 RSD
  newspaper
  Wall Wine Shelf Bistro 42x120cm

Vinske vitrine su postale neophodan komad nameštaja za ljubitelje vina koji žele da svoju strast prema vinu integrišu u svoj dom na elegantan i funkcionalan način. Na Namestaj.rs, nudimo izbor vinskih vitrina koji se savršeno uklapa u različite dekore, od modernih do tradicionalnih, omogućavajući vam da pronađete idealno rešenje za čuvanje vaše vinske kolekcije. Naša paleta proizvoda uključuje sve, od kompaktnih vitrina koje se lako uklapaju u manje prostore, do prostranih ormarća opremljenih najsavremenijim tehnologijama za temperaturnu kontrolu i vlažnost, garantujući da vaše vino ostane sačuvano pod idealnim uslovima.

 

 

Svaka vinska vitrina u našoj ponudi je pažljivo izabrana da pruži ne samo optimalno okruženje za čuvanje vina, već i da služi kao atraktivan dekorativni element u vašem domu. Staklene fronte omogućavaju lako pregledanje vaše kolekcije, dok integrirana LED osvetljenja dodaju sofisticiranu notu svakoj degustaciji. Bilo da organizujete večernje druženje sa prijateljima ili uživate u mirnoj večeri kod kuće, naše vinske vitrine čine svaki trenutak sa vinom još posebnijim.

 

 

Otkrijte našu ponudu vinskih vitrina na Namestaj.rs i odaberite model koji će obogatiti vaš prostor i učiniti čuvanje i izlaganje vaše vinske kolekcije istinski zadovoljstvom. Sa vinskim vitrinama iz naše kolekcije, svaka boca vina ne samo da je sačuvana pod idealnim uslovima, već i pravilno izložena, doprinoseći atmosferi i estetici vašeg doma. Učinite vašu strast prema vinu vidljivom i pristupačnom sa stilom koji zadovoljava vaše ukuse i potrebe.