Coincasa Ogledala

Pokažite više
chevron-down

Ogledala na Namestaj.rs pružaju više od jednostavne funkcionalnosti; ona donose svetlost i prostranost u svaki prostor, služeći kao moćan dekorativni element. Naša paleta ogledala, koja dolazi od brojnih dobavljača širom Srbije, nudi različite stilove i oblike, od elegantnih zidnih do praktičnih stojećih modela. Svako ogledalo je pažljivo odabrano da doprinese estetici vašeg doma, pružajući istovremeno praktičnu upotrebu i unoseći osećaj dubine i proširenosti u vaše prostorije.


Preko dve decenije, Coincasa je simbolizovao eleganciju, stil i sofisticiranost u uređenju doma. Od svojih skromnih početaka, postavili smo se kao vodeći brend u svetu dekoracije i opremanja doma, prateći i oblikujući trendove koji odgovaraju svakom ukusu i životnom stilu.

Naša strast leži u tome da svaki dom pretvorimo u prostor ispunjen toplinom, udobnošću i ličnim pečatom. Zato u Coincasi verujemo da detalji čine razliku. Od pažljivo odabranih ukrasnih predmeta do funkcionalnih komada nameštaja, svaki artikal iz naše ponude osmišljen je da unese harmoniju i karakter u vaš životni prostor.

Zahvaljujući posvećenosti kvalitetu i estetici, Coincasa je postala mesto gde možete pronaći sve za opremanje doma - bilo da se radi o modernim dodacima koji prate najnovije trendove ili o klasičnim komadima koji nikada ne izlaze iz mode. Naš asortiman uključuje širok spektar proizvoda, od tekstila za dom, preko kuhinjskog pribora i posuđa, do dekorativnih predmeta i malog nameštaja, svaki sa jedinstvenim dizajnom koji odražava globalne inspiracije.

sort-ascending
 • OGLEDALO SA UKRAŠENIM RAMOM U ZELENOJ BOJI D 22CM

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 2.583,00 RSD Normalna cena 3.690,00 RSD
  newspaper
  -30%
 • OGLEDALO SA GVOZDENIM OKVIROM SA ZLATNOM ZAVRŠNOM OBRADOM 60X60CM

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 15.603,00 RSD Normalna cena 22.290,00 RSD
  newspaper
  -30%

Ogledala su esencijalni dekorativni elementi koji obogaćuju svaki enterijer, donoseći svetlost i osećaj prostranosti u prostorije. Na Namestaj.rs, nudimo širok spektar ogledala koja odgovaraju različitim potrebama i stilovima uređenja, od sofisticiranih zidnih modela koji dodaju eleganciju do funkcionalnih stojećih ogledala koja pružaju praktičnost. Bez obzira na vaš dekorativni stil, naši modeli ogledala su dizajnirani da doprinesu lepoti i funkcionalnosti vašeg doma, nudeći savršen balans između praktične upotrebe i estetskog izraza.

 

 

Svako ogledalo iz naše ponude nudi jedinstvene dizajnerske karakteristike, od okvira koji su umetnička dela sama po sebi, do minimalističkih linija koje podržavaju suptilan izgled. Ogledala su idealna za stvaranje vizuelnih akcenata u dnevnom boravku, dodavanje šarma spavaćoj sobi ili kao funkcionalan dodatak u kupatilu, pružajući jasnu refleksiju i doprinoseći svetlijem i prostranijem osećaju vaših soba.

 

 

Istražite našu ponudu ogledala na Namestaj.rs i iskoristite mogućnost da svoj dom učinite svetlijim, prostranijim i stilski upečatljivijim. Sa našom paletom ogledala, možete lako unaprediti estetiku svog prostora, stvarajući ambijent koji je ne samo privlačan i funkcionalan, već i odraz vaše ličnosti i stila.