Coincasa Sofe

Pokažite više
chevron-down

Sofe na Namestaj.rs donose udobnost i stil u centar vašeg dnevnog boravka, pružajući idealno mesto za opuštanje i druženje. Naša paleta sofa, koja dolazi od brojnih dobavljača širom Srbije, nudi raznovrsne modele, od klasičnih do modernih dizajna, savršeno prilagođenih za svaku estetiku i potrebu prostora. Svaka sofa je pažljivo odabrana da zadovolji visoke standarde udobnosti i dizajna, transformišući vaš dnevni prostor u oazu komfora i stila.


Preko dve decenije, Coincasa je simbolizovao eleganciju, stil i sofisticiranost u uređenju doma. Od svojih skromnih početaka, postavili smo se kao vodeći brend u svetu dekoracije i opremanja doma, prateći i oblikujući trendove koji odgovaraju svakom ukusu i životnom stilu.

Naša strast leži u tome da svaki dom pretvorimo u prostor ispunjen toplinom, udobnošću i ličnim pečatom. Zato u Coincasi verujemo da detalji čine razliku. Od pažljivo odabranih ukrasnih predmeta do funkcionalnih komada nameštaja, svaki artikal iz naše ponude osmišljen je da unese harmoniju i karakter u vaš životni prostor.

Zahvaljujući posvećenosti kvalitetu i estetici, Coincasa je postala mesto gde možete pronaći sve za opremanje doma - bilo da se radi o modernim dodacima koji prate najnovije trendove ili o klasičnim komadima koji nikada ne izlaze iz mode. Naš asortiman uključuje širok spektar proizvoda, od tekstila za dom, preko kuhinjskog pribora i posuđa, do dekorativnih predmeta i malog nameštaja, svaki sa jedinstvenim dizajnom koji odražava globalne inspiracije.

sort-ascending
 • PLIŠANA SOFA YUYU PLAVE BOJE 123x61x63

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 34.293,00 RSD Normalna cena 48.990,00 RSD
  newspaper
  -30%
 • SOFA CVRENA 83x105x89/ 190x105x30

  Besplatna isporuka
  89.790,00 RSD
  newspaper
 • SOFA SIVA 83x105x89/ 190x105x30

  Besplatna isporuka
  89.790,00 RSD
  newspaper

Sofe su srce svakog dnevnog boravka, pružajući ne samo esencijalno sedište već i definirajući stil i atmosferu prostora. Na Namestaj.rs, naš široki asortiman sofa od izabranih dobavljača iz Srbije osmišljen je da zadovolji svaku želju i potrebu, od prostora za opuštanje nakon dugog dana do elegantnog centra za prijem gostiju. Sa bogatom ponudom dizajna, tekstura i boja, naše sofe su dizajnirane da se harmonično uklapaju u vaš postojeći enterijer ili da posluže kao inspiracija za novi dekor.

 

 

Bilo da preferirate velike, plišane sofe koje pozivaju na opuštanje cele porodice ili kompaktne, višenamenske modele idealne za manje prostore, naši proizvodi su izrađeni od kvalitetnih materijala koji obećavaju dugotrajnost i lako održavanje. Dodatne funkcije, poput razvlačenja u krevet ili ugrađenog skladišnog prostora, čine naše sofe izuzetno praktičnim, dok detalji poput ukrasnih jastuka i jedinstvenih nogara dodaju doticaj luksuza i sofisticiranosti.

 

 

Otkrijte našu ponudu sofa na Namestaj.rs i pronađite savršenu kombinaciju funkcionalnosti i stila za vaš dnevni boravak. Sa sofama iz naše kolekcije, svaki trenutak proveden kod kuće postaje prilika za uživanje u udobnosti i lepoti, stvarajući prostor koji odražava vašu ličnost i način života.