Numanović Ogledala

Pokažite više
chevron-down

Ogledala na Namestaj.rs pružaju više od jednostavne funkcionalnosti; ona donose svetlost i prostranost u svaki prostor, služeći kao moćan dekorativni element. Naša paleta ogledala, koja dolazi od brojnih dobavljača širom Srbije, nudi različite stilove i oblike, od elegantnih zidnih do praktičnih stojećih modela. Svako ogledalo je pažljivo odabrano da doprinese estetici vašeg doma, pružajući istovremeno praktičnu upotrebu i unoseći osećaj dubine i proširenosti u vaše prostorije.


Numanović je renomirani brend nameštaja koji već godinama zauzima važno mesto na tržištu, nudeći širok spektar proizvoda visokog kvaliteta za opremanje domova i poslovnih prostora. U njihovoj bogatoj ponudi možete pronaći raznovrsne kategorije nameštaja, uključujući ugaone garniture, udobne sofe, fotelje i trosede, dizajnirane tako da zadovolje različite ukuse i potrebe kupaca. Takođe, Numanović se ističe proizvodnjom kvalitetnih trpezarijskih stolova i stolica, koji su kombinacija funkcionalnosti i estetike, pružajući savršen ambijent za porodične obroke i okupljanja. Spavaće sobe iz njihove ponude donose harmoniju i stil, uključujući elegantne krevete i prostrane ormare koji obećavaju udobnost i organizovan prostor. 

sort-ascending
 • ČIVILUK MIA

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 42.297,00 RSD Normalna cena 52.872,00 RSD
  newspaper
  -20%
 • Ogledalo 222, bela

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 5.490,00 RSD Normalna cena 6.863,00 RSD
  newspaper
  -20%
 • Ogledalo A-32

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 3.190,00 RSD Normalna cena 3.988,00 RSD
  newspaper
  -20%
 • Zidno ogledalo 904-10

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 6.411,00 RSD Normalna cena 9.863,00 RSD
  newspaper
  -35%
 • Ogledalo 222 crna

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 5.490,00 RSD Normalna cena 6.863,00 RSD
  newspaper
  -20%
 • Ogledalo A42

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 2.998,00 RSD Normalna cena 4.613,00 RSD
  newspaper
  -35%
 • Ogledalo 206

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 19.900,00 RSD Normalna cena 24.875,00 RSD
  newspaper
  -20%
 • Zidno ogledalo 905

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 5.436,00 RSD Normalna cena 8.363,00 RSD
  newspaper
  -35%

Ogledala su esencijalni dekorativni elementi koji obogaćuju svaki enterijer, donoseći svetlost i osećaj prostranosti u prostorije. Na Namestaj.rs, nudimo širok spektar ogledala koja odgovaraju različitim potrebama i stilovima uređenja, od sofisticiranih zidnih modela koji dodaju eleganciju do funkcionalnih stojećih ogledala koja pružaju praktičnost. Bez obzira na vaš dekorativni stil, naši modeli ogledala su dizajnirani da doprinesu lepoti i funkcionalnosti vašeg doma, nudeći savršen balans između praktične upotrebe i estetskog izraza.

 

 

Svako ogledalo iz naše ponude nudi jedinstvene dizajnerske karakteristike, od okvira koji su umetnička dela sama po sebi, do minimalističkih linija koje podržavaju suptilan izgled. Ogledala su idealna za stvaranje vizuelnih akcenata u dnevnom boravku, dodavanje šarma spavaćoj sobi ili kao funkcionalan dodatak u kupatilu, pružajući jasnu refleksiju i doprinoseći svetlijem i prostranijem osećaju vaših soba.

 

 

Istražite našu ponudu ogledala na Namestaj.rs i iskoristite mogućnost da svoj dom učinite svetlijim, prostranijim i stilski upečatljivijim. Sa našom paletom ogledala, možete lako unaprediti estetiku svog prostora, stvarajući ambijent koji je ne samo privlačan i funkcionalan, već i odraz vaše ličnosti i stila.