Numanović Police

Pokažite više
chevron-down

Police na Namestaj.rs pružaju idealno rešenje za organizaciju i izlaganje vaših knjiga, suvenira i dekorativnih predmeta, nudeći jednostavan način da unesete red i stil u vaš dom. Sa širokim izborom modela, od jednostavnih zidnih polica do multifunkcionalnih regalnih sistema, naša ponuda polica se lako prilagođava različitim prostorima i stilovima uređenja. Bilo da želite da osvežite dnevnu sobu, uredite radni prostor ili organizujete spavaću sobu, naše police kombinuju praktičnost i estetsku privlačnost, doprinoseći lepoti i funkcionalnosti svakog prostora.


Numanović je renomirani brend nameštaja koji već godinama zauzima važno mesto na tržištu, nudeći širok spektar proizvoda visokog kvaliteta za opremanje domova i poslovnih prostora. U njihovoj bogatoj ponudi možete pronaći raznovrsne kategorije nameštaja, uključujući ugaone garniture, udobne sofe, fotelje i trosede, dizajnirane tako da zadovolje različite ukuse i potrebe kupaca. Takođe, Numanović se ističe proizvodnjom kvalitetnih trpezarijskih stolova i stolica, koji su kombinacija funkcionalnosti i estetike, pružajući savršen ambijent za porodične obroke i okupljanja. Spavaće sobe iz njihove ponude donose harmoniju i stil, uključujući elegantne krevete i prostrane ormare koji obećavaju udobnost i organizovan prostor. 

sort-ascending
  • POLICA LOLA MINT

    Besplatna isporuka
    Posebna cena 42.297,00 RSD Normalna cena 52.872,00 RSD
    newspaper
    -20%

Police su esencijalni elementi svakog dobro organizovanog prostora, pružajući ne samo praktično mesto za skladištenje i izlaganje vaših omiljenih predmeta, već i doprinoseći ukupnoj estetici vašeg doma. Na Namestaj.rs, naša bogata selekcija polica nudi raznovrsne opcije za svaku potrebu i dizajnerski ukus, od elegantnih zidnih polica koje dodaju minimalistički šarm, do robustnih regalnih sistema koji mogu da ugoste obimnije kolekcije knjiga ili dekoracija. Svaka polica u našoj ponudi je dizajnirana sa fokusom na funkcionalnost, izdržljivost i stil, omogućavajući vam da kreirate organizovan i privlačan prostor.

 

 

Bez obzira na veličinu vašeg prostora ili stilski pravac kojem težite, naše police nude fleksibilna rešenja za svaku sobu u vašem domu. Sa modelima koji se lako montiraju i prilagođavaju visini vaših predmeta, možete maksimalno iskoristiti svoj prostor, dok istovremeno dodajete lični pečat vašem enterijeru. Materijali visokog kvaliteta osiguravaju dugotrajnost i lakoću održavanja, dok raznovrsni dizajni i završne obrade omogućavaju da police lako integrišete u postojeći dekor.

Otkrijte našu ponudu polica na Namestaj.rs i pronađite savršene modele koji će vam pomoći da organizujete svoj prostor na elegantan i praktičan način. Sa policama iz naše kolekcije, svaki kutak vašeg doma može postati mesto lepote i reda, gde svaki predmet zauzima svoje mesto, a vaš prostor odiše harmonijom i stilom.