Darijana Dalas TV police

Pokažite više
chevron-down

TV police na Namestaj.rs nude savršeno rešenje za postavljanje vašeg televizora i povezanih uređaja, dodajući funkcionalnost i stil vašem dnevnom boravku. Naša paleta proizvoda, koja dolazi od brojnih dobavljača širom Srbije, sadrži različite modele koji se mogu uklopiti u bilo koji enterijer, od minimalističkih do onih bogato dekorisanih. Svaka TV polica je pažljivo odabrana da podrži vaše multimedijalne uređaje, dok istovremeno služi kao elegantan dekorativni element u vašem prostoru.


Njihova priča počinje pre gotovo četvrt veka kada je njihova majka, osnivač kompanije, postavila temelje onoga što danas predstavlja porodični biznis u kojem rade sa strašću i predanošću. Darijana je proizvođač tapaciranog nameštaja po meri i narudžbini kupca, a danas zapošljavaju oko 40 izvanrednih pojedinaca koji su ključ njihovog uspeha.

Ono što ih izdvaja je ne samo njihova posvećenost kvalitetu i izradi nameštaja koji će zadovoljiti i najzahtevnije klijente, već i njihova posvećenost humanim vrednostima. U Darijani poštuju ne samo svoje zaposlene već i svoje klijente. Njihov cilj je da stvore iskustvo koje će svima doneti zadovoljstvo i dugoročnu saradnju.

Kompanija se vodi porodičnim duhom, a svaka od tri sestre koje danas zajedno vode ovu kompaniju ima svoje odgovornosti. Ipak, ono što ih čini posebnim je njihova izuzetna harmonija i saradnja. Bez obzira na individualne zadatke, uvek se dogovaraju i donose odluke u interesu kompanije i svojih klijenata.

U Darijani ne posmatraju svoju kompaniju samo kao biznis. Posmatraju je kao deo svoje porodice, i svi koji sarađuju s njima, bilo da su zaposleni ili klijenti, postaju deo te porodice.

Zahvaljuju vam što ste ih posetili i upoznali se sa njihovom pričom. Nadaju se da će imati priliku da i vas uvedu u svet vrhunskog tapaciranog nameštaja po meri i da zajedno stvore lepe trenutke u vašem domu. Slobodno ih kontaktirajte za sva pitanja ili zahteve. Raduju se budućim prilikama za saradnju i stvaranju kvalitetnih proizvoda za vas.


Osnovan 1990. godine u Tutinu, Dalas Nameštaj je započeo svoje putovanje kao porodična fabrika specijalizovana za proizvodnju tapaciranog nameštaja. Osnovani na čvrstim temeljima posvećenosti i kvaliteta, brzo su rasli, šireći svoje kapacitete i tim. Godina 1994. bila je prekretnica za Dalas Nameštaj, obeležena izgradnjom moderne fabrike opremljene najsavremenijom opremom i tehnologijom, što je doprinelo intenzivnom ekonomskom, tehnološkom i investicionom razvoju preduzeća.

 

Tokom više od dve decenije rada, Dalas Nameštaj se izdvojio kao prepoznatljiv brend ne samo na tržištu Srbije već i u regionu. Današnji Dalas čini impresivan skup kapaciteta: fabrike za proizvodnju tapaciranog nameštaja, uključujući specijalizaciju za kožne garniture, kao i široku mrežu maloprodajnih objekata, salona nameštaja i robnih kuća.

sort-ascending
 • TV komoda Ružino drvo

  44.600,00 RSD
  newspaper
 • TV komoda Tesla Walnut

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 77.990,00 RSD Normalna cena 103.987,00 RSD
  newspaper
  -25%
 • TV komoda Tesla Black

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 77.990,00 RSD Normalna cena 103.987,00 RSD
  newspaper
  -25%
 • TV komoda Elite

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 74.990,00 RSD Normalna cena 99.987,00 RSD
  newspaper
  -25%
 • TV komoda Tesla Ecru Gold

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 77.990,00 RSD Normalna cena 103.987,00 RSD
  newspaper
  -25%
 • TV komoda Aktive

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 68.990,00 RSD Normalna cena 91.987,00 RSD
  newspaper
  -25%
 • TV komoda Lisabon

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 85.990,00 RSD Normalna cena 114.653,00 RSD
  newspaper
  -25%
 • TV komoda Sahara

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 78.160,00 RSD Normalna cena 104.213,00 RSD
  newspaper
  -25%
 • TV komoda Sahara Sa Kaminom

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 100.990,00 RSD Normalna cena 134.653,00 RSD
  newspaper
  -25%
 • TV komoda Chello

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 61.200,00 RSD Normalna cena 81.600,00 RSD
  newspaper
  -25%
 • TV komoda Bella

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 82.490,00 RSD Normalna cena 109.987,00 RSD
  newspaper
  -25%
 • TV komoda Viola

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 95.990,00 RSD Normalna cena 127.987,00 RSD
  newspaper
  -25%
 • TV komoda Godiva

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 74.990,00 RSD Normalna cena 99.987,00 RSD
  newspaper
  -25%
 • TV komoda Icon

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 78.120,00 RSD Normalna cena 104.160,00 RSD
  newspaper
  -25%

TV police su esencijalan deo svake moderne dnevne sobe, ne samo kao mesto za smeštaj televizora već i kao centralni komad nameštaja koji doprinosi ukupnoj estetici prostora. Na Namestaj.rs, naša široka selekcija TV polica od izabranih dobavljača iz Srbije pruža vam mogućnost da birate između raznovrsnih dizajna i funkcija. Od jednostavnih modela koji pružaju čistu i organizovanu površinu za vaš televizor, do sofisticiranijih opcija sa dodatnim skladišnim prostorom i policama za dekoracije, naše TV police su dizajnirane da odgovore na sve vaše potrebe.

 

 

Bilo da tražite TV policu koja će se harmonično uklopiti u vaš postojeći enterijer ili želite da stvorite novu fokusnu tačku u vašem dnevnom boravku, naši modeli su dostupni u različitim materijalima, bojama i završnim obradama. Sa dodatnim karakteristikama kao što su skriveno vođenje kablova i lako dostupne police za uređaje, naše TV police ne samo da unapređuju funkcionalnost vašeg prostora već i doprinose stvaranju uređenog i stilski doslednog ambijenta.

 

 

Otkrijte našu ponudu TV polica na Namestaj.rs i pronađite idealan model koji će obogatiti vašu dnevnu sobu, pružajući savršen balans između praktičnosti i estetskog izraza. Sa TV policama iz naše kolekcije, svaki trenutak proveden uživajući u vašim omiljenim serijama, filmovima ili video igrama postaje još prijatniji, stvarajući prostor gdje se dizajn i funkcionalnost savršeno spajaju.