Darijana TV police

Pokažite više
chevron-down

TV police na Namestaj.rs nude savršeno rešenje za postavljanje vašeg televizora i povezanih uređaja, dodajući funkcionalnost i stil vašem dnevnom boravku. Naša paleta proizvoda, koja dolazi od brojnih dobavljača širom Srbije, sadrži različite modele koji se mogu uklopiti u bilo koji enterijer, od minimalističkih do onih bogato dekorisanih. Svaka TV polica je pažljivo odabrana da podrži vaše multimedijalne uređaje, dok istovremeno služi kao elegantan dekorativni element u vašem prostoru.


Njihova priča počinje pre gotovo četvrt veka kada je njihova majka, osnivač kompanije, postavila temelje onoga što danas predstavlja porodični biznis u kojem rade sa strašću i predanošću. Darijana je proizvođač tapaciranog nameštaja po meri i narudžbini kupca, a danas zapošljavaju oko 40 izvanrednih pojedinaca koji su ključ njihovog uspeha.

Ono što ih izdvaja je ne samo njihova posvećenost kvalitetu i izradi nameštaja koji će zadovoljiti i najzahtevnije klijente, već i njihova posvećenost humanim vrednostima. U Darijani poštuju ne samo svoje zaposlene već i svoje klijente. Njihov cilj je da stvore iskustvo koje će svima doneti zadovoljstvo i dugoročnu saradnju.

Kompanija se vodi porodičnim duhom, a svaka od tri sestre koje danas zajedno vode ovu kompaniju ima svoje odgovornosti. Ipak, ono što ih čini posebnim je njihova izuzetna harmonija i saradnja. Bez obzira na individualne zadatke, uvek se dogovaraju i donose odluke u interesu kompanije i svojih klijenata.

U Darijani ne posmatraju svoju kompaniju samo kao biznis. Posmatraju je kao deo svoje porodice, i svi koji sarađuju s njima, bilo da su zaposleni ili klijenti, postaju deo te porodice.

Zahvaljuju vam što ste ih posetili i upoznali se sa njihovom pričom. Nadaju se da će imati priliku da i vas uvedu u svet vrhunskog tapaciranog nameštaja po meri i da zajedno stvore lepe trenutke u vašem domu. Slobodno ih kontaktirajte za sva pitanja ili zahteve. Raduju se budućim prilikama za saradnju i stvaranju kvalitetnih proizvoda za vas.

sort-ascending
  • TV komoda Ružino drvo

    44.600,00 RSD
    newspaper

TV police su esencijalan deo svake moderne dnevne sobe, ne samo kao mesto za smeštaj televizora već i kao centralni komad nameštaja koji doprinosi ukupnoj estetici prostora. Na Namestaj.rs, naša široka selekcija TV polica od izabranih dobavljača iz Srbije pruža vam mogućnost da birate između raznovrsnih dizajna i funkcija. Od jednostavnih modela koji pružaju čistu i organizovanu površinu za vaš televizor, do sofisticiranijih opcija sa dodatnim skladišnim prostorom i policama za dekoracije, naše TV police su dizajnirane da odgovore na sve vaše potrebe.

 

 

Bilo da tražite TV policu koja će se harmonično uklopiti u vaš postojeći enterijer ili želite da stvorite novu fokusnu tačku u vašem dnevnom boravku, naši modeli su dostupni u različitim materijalima, bojama i završnim obradama. Sa dodatnim karakteristikama kao što su skriveno vođenje kablova i lako dostupne police za uređaje, naše TV police ne samo da unapređuju funkcionalnost vašeg prostora već i doprinose stvaranju uređenog i stilski doslednog ambijenta.

 

 

Otkrijte našu ponudu TV polica na Namestaj.rs i pronađite idealan model koji će obogatiti vašu dnevnu sobu, pružajući savršen balans između praktičnosti i estetskog izraza. Sa TV policama iz naše kolekcije, svaki trenutak proveden uživajući u vašim omiljenim serijama, filmovima ili video igrama postaje još prijatniji, stvarajući prostor gdje se dizajn i funkcionalnost savršeno spajaju.