Darijana Pommier Ugaone garniture

Pokažite više
chevron-down

Ugaone garniture predstavljaju centralni komad svakog dnevnog boravka, spajajući udobnost, funkcionalnost i stil. Na namestaj.rs, nudimo vam široku ponudu ugaonih garnitura od poznatih brendova kao što su Matis, Dallas, Numanovic, Vitorog, među mnogim drugima. Bez obzira na veličinu vašeg prostora ili stilski izraz, naš asortiman obuhvata različite modele, od klasičnih do modernih, koji će se savršeno uklopiti u vaš dom. Otkrijte idealnu ugaonu garnituru koja će postati mesto okupljanja vaše porodice i prijatelja, sve to uz garantovano najbolje cene.


Njihova priča počinje pre gotovo četvrt veka kada je njihova majka, osnivač kompanije, postavila temelje onoga što danas predstavlja porodični biznis u kojem rade sa strašću i predanošću. Darijana je proizvođač tapaciranog nameštaja po meri i narudžbini kupca, a danas zapošljavaju oko 40 izvanrednih pojedinaca koji su ključ njihovog uspeha.

Ono što ih izdvaja je ne samo njihova posvećenost kvalitetu i izradi nameštaja koji će zadovoljiti i najzahtevnije klijente, već i njihova posvećenost humanim vrednostima. U Darijani poštuju ne samo svoje zaposlene već i svoje klijente. Njihov cilj je da stvore iskustvo koje će svima doneti zadovoljstvo i dugoročnu saradnju.

Kompanija se vodi porodičnim duhom, a svaka od tri sestre koje danas zajedno vode ovu kompaniju ima svoje odgovornosti. Ipak, ono što ih čini posebnim je njihova izuzetna harmonija i saradnja. Bez obzira na individualne zadatke, uvek se dogovaraju i donose odluke u interesu kompanije i svojih klijenata.

U Darijani ne posmatraju svoju kompaniju samo kao biznis. Posmatraju je kao deo svoje porodice, i svi koji sarađuju s njima, bilo da su zaposleni ili klijenti, postaju deo te porodice.

Zahvaljuju vam što ste ih posetili i upoznali se sa njihovom pričom. Nadaju se da će imati priliku da i vas uvedu u svet vrhunskog tapaciranog nameštaja po meri i da zajedno stvore lepe trenutke u vašem domu. Slobodno ih kontaktirajte za sva pitanja ili zahteve. Raduju se budućim prilikama za saradnju i stvaranju kvalitetnih proizvoda za vas.


Pommier nameštaj teži da svakom prostoru da lični pečat. Osnovani 2014. godine kao arhitektonski studio, posle nekoliko godina rada na brojnim projektima enterijera, započeli smo sopstvenu proizvodnju nameštaja. Od samog početka, naša vizija je bila stvaranje ekskluzivnog brenda nameštaja sa proizvodima koji se mogu isporučiti bilo gde u svetu direktno.

Naš primarni cilj je ponuditi kupcima proizvode vrhunskog kvaliteta izrade i udobnosti. Svi naši proizvodi su ručno izrađeni i predstavljaju vrhunac onoga što nameštaj može ponuditi, koristeći isključivo materijale prvoklasnog kvaliteta. Za našu proizvodnju koristimo masivno drvo, kožu, staklo i druge prirodne materijale visokog kvaliteta. Pažnja posvećena detaljima je naša primarna briga.

 

Francuski dizajn
Osnivač kompanije i glavni dizajner, francuski arhitekta Charlie Pommier, osigurao je da svaki komad našeg nameštaja ima jedinstven, lep i prepoznatljiv dizajn. Naš nameštaj je objavljivan u mnogim poznatim časopisima, blogovima i TV emisijama – za više informacija posetite našu sekciju Blog.

 

Proizvodnja
Svi naši proizvodi su ručno izrađeni sa posvećenošću detaljima. Drveni delovi su ručno bruseni, proveravajući svaki deo proizvoda. Stolari i tapetari koji rade u našoj kompaniji su profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom u svojoj oblasti. Vreme naše proizvodnje je 45-60 radnih dana. Napomena: 01-15 avgust i 01-15 januar nisu radni dani jer tada smo na kolektivnom odmoru.

 

Visokokvalitetni materijali
Za našu proizvodnju koristimo samo najbolje dostupne materijale evropskog porekla – posebno odabrano masivno drvo – hrast ili orah, visokokvalitetne tkanine kao što su pliš, lan, vuna i mnogo toga. Koža koju koristimo je proizvedena u Italiji.

 

100% Made of European Wood
Svi naši proizvodi su napravljeni u Evropi (Srbija) koristeći 100% evropske materijale. Sve drvo koje koristimo za našu proizvodnju ima FSC sertifikat.

sort-ascending
 • Ugaona garnitura Milica Art

  249.900,00 RSD
  newspaper
 • Ugaona garnitura Grof Dizajn

  112.800,00 RSD
  newspaper
 • Ugaona garnitura Maki

  122.000,00 RSD
  newspaper
 • Ugaona garnitura Zoja 7

  153.500,00 RSD
  newspaper
 • Ugaona garnitura Zoja

  122.000,00 RSD
  newspaper
 • Ugaona garnitura Ema

  124.000,00 RSD
  newspaper
 • Ugaona garnitura Milica

  104.600,00 RSD
  newspaper
 • Ugaona garnitura Grof Srećko

  129.400,00 RSD
  newspaper
 • Ugaona garnitura Honey

  178.300,00 RSD
  newspaper
 • Ugaona garnitura Milica Valjak

  177.800,00 RSD
  newspaper
 • Ugaona garnitura Grofica

  145.800,00 RSD
  newspaper
 • Pommier set 3

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommier set 4

  Cena na upit
  newspaper

Dobrodošli u našu kategoriju "Ugaone garniture" na namestaj.rs, gde vas čeka ne samo impresivna selekcija ugaonih garnitura, već i prilika da birate među proizvodima vodećih proizvođača nameštaja u Srbiji, kao što su Matis, Dallas, Numanovic, Vitorog, i mnogi drugi. Svaka ugaona garnitura u našoj ponudi je pažljivo odabrana kako bi zadovoljila visoke standarde udobnosti, kvaliteta i dizajna, osiguravajući da pronađete savršeni komad nameštaja koji će upotpuniti vaš životni prostor.


Naša bogata ponuda ugaonih garnitura dolazi u različitim stilovima, veličinama i završnim obradama, od elegantnih i minimalističkih, do bogato ukrašenih i raskošnih modela, pružajući vam mogućnost da izaberete onu koja najbolje odgovara vašem prostoru i ličnim preferencijama. Bez obzira tražite li ugaonu garnituru koja će biti centar okupljanja vaše porodice i prijatelja ili model koji će maksimalno iskoristiti prostor vašeg dnevnog boravka, sigurni smo da ćemo moći zadovoljiti vaše potrebe.


Na namestaj.rs, svaka ugaona garnitura dolazi sa detaljnim opisom, specifikacijama, fotografijama visoke rezolucije i, naravno, cenom, omogućavajući vam da lako uporedite različite opcije. Takođe, nudimo korisničke recenzije i ocene za mnoge naše proizvode, kako biste mogli doneti informisanu odluku o kupovini.


Istražite našu ponudu i pronađite idealnu ugaonu garnituru koja će ne samo zadovoljiti vaše potrebe za udobnošću i funkcionalnošću, već će i estetski obogatiti vaš prostor. Sa namestaj.rs, uživajte u najvećem izboru ugaonih garnitura u Srbiji, od renomiranih proizvođača, sve na jednom mestu.