Pommier Ugaone garniture

Pokažite više
chevron-down

Ugaone garniture predstavljaju centralni komad svakog dnevnog boravka, spajajući udobnost, funkcionalnost i stil. Na namestaj.rs, nudimo vam široku ponudu ugaonih garnitura od poznatih brendova kao što su Matis, Dallas, Numanovic, Vitorog, među mnogim drugima. Bez obzira na veličinu vašeg prostora ili stilski izraz, naš asortiman obuhvata različite modele, od klasičnih do modernih, koji će se savršeno uklopiti u vaš dom. Otkrijte idealnu ugaonu garnituru koja će postati mesto okupljanja vaše porodice i prijatelja, sve to uz garantovano najbolje cene.


Pommier nameštaj teži da svakom prostoru da lični pečat. Osnovani 2014. godine kao arhitektonski studio, posle nekoliko godina rada na brojnim projektima enterijera, započeli smo sopstvenu proizvodnju nameštaja. Od samog početka, naša vizija je bila stvaranje ekskluzivnog brenda nameštaja sa proizvodima koji se mogu isporučiti bilo gde u svetu direktno.

Naš primarni cilj je ponuditi kupcima proizvode vrhunskog kvaliteta izrade i udobnosti. Svi naši proizvodi su ručno izrađeni i predstavljaju vrhunac onoga što nameštaj može ponuditi, koristeći isključivo materijale prvoklasnog kvaliteta. Za našu proizvodnju koristimo masivno drvo, kožu, staklo i druge prirodne materijale visokog kvaliteta. Pažnja posvećena detaljima je naša primarna briga.

 

Francuski dizajn
Osnivač kompanije i glavni dizajner, francuski arhitekta Charlie Pommier, osigurao je da svaki komad našeg nameštaja ima jedinstven, lep i prepoznatljiv dizajn. Naš nameštaj je objavljivan u mnogim poznatim časopisima, blogovima i TV emisijama – za više informacija posetite našu sekciju Blog.

 

Proizvodnja
Svi naši proizvodi su ručno izrađeni sa posvećenošću detaljima. Drveni delovi su ručno bruseni, proveravajući svaki deo proizvoda. Stolari i tapetari koji rade u našoj kompaniji su profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom u svojoj oblasti. Vreme naše proizvodnje je 45-60 radnih dana. Napomena: 01-15 avgust i 01-15 januar nisu radni dani jer tada smo na kolektivnom odmoru.

 

Visokokvalitetni materijali
Za našu proizvodnju koristimo samo najbolje dostupne materijale evropskog porekla – posebno odabrano masivno drvo – hrast ili orah, visokokvalitetne tkanine kao što su pliš, lan, vuna i mnogo toga. Koža koju koristimo je proizvedena u Italiji.

 

100% Made of European Wood
Svi naši proizvodi su napravljeni u Evropi (Srbija) koristeći 100% evropske materijale. Sve drvo koje koristimo za našu proizvodnju ima FSC sertifikat.

sort-ascending
  • Pommier set 3

    Cena na upit
    newspaper
  • Pommier set 4

    Cena na upit
    newspaper

Dobrodošli u našu kategoriju "Ugaone garniture" na namestaj.rs, gde vas čeka ne samo impresivna selekcija ugaonih garnitura, već i prilika da birate među proizvodima vodećih proizvođača nameštaja u Srbiji, kao što su Matis, Dallas, Numanovic, Vitorog, i mnogi drugi. Svaka ugaona garnitura u našoj ponudi je pažljivo odabrana kako bi zadovoljila visoke standarde udobnosti, kvaliteta i dizajna, osiguravajući da pronađete savršeni komad nameštaja koji će upotpuniti vaš životni prostor.


Naša bogata ponuda ugaonih garnitura dolazi u različitim stilovima, veličinama i završnim obradama, od elegantnih i minimalističkih, do bogato ukrašenih i raskošnih modela, pružajući vam mogućnost da izaberete onu koja najbolje odgovara vašem prostoru i ličnim preferencijama. Bez obzira tražite li ugaonu garnituru koja će biti centar okupljanja vaše porodice i prijatelja ili model koji će maksimalno iskoristiti prostor vašeg dnevnog boravka, sigurni smo da ćemo moći zadovoljiti vaše potrebe.


Na namestaj.rs, svaka ugaona garnitura dolazi sa detaljnim opisom, specifikacijama, fotografijama visoke rezolucije i, naravno, cenom, omogućavajući vam da lako uporedite različite opcije. Takođe, nudimo korisničke recenzije i ocene za mnoge naše proizvode, kako biste mogli doneti informisanu odluku o kupovini.


Istražite našu ponudu i pronađite idealnu ugaonu garnituru koja će ne samo zadovoljiti vaše potrebe za udobnošću i funkcionalnošću, već će i estetski obogatiti vaš prostor. Sa namestaj.rs, uživajte u najvećem izboru ugaonih garnitura u Srbiji, od renomiranih proizvođača, sve na jednom mestu.